MINI Kennismakingslease.

Maak één maand kennis vanaf € 299*

MINI moet je ervaren. Daarom hebben wij Ekris MINI Kennismakingslease voor jou. Daarmee lease je een maand lang een MINI vanaf € 299*. Zo heb je de kans om vrijblijvend te ervaren dat een MINI meer ruimte en luxe biedt dan je wellicht dacht, zonder aan stijl of comfort in te boeten.

 

Met Ekris MINI Kennismakingslease kun je kiezen voor de compacte MINI 5-deurs, de ruime MINI Clubman of de stoere MINI Countryman. Alle modellen zijn uitgerust met o.a.:

- Climate control 

- Parkeersensoren

- MINI Navigatie 

 

Na een maand lang leasen kun je de MINI blijven leasen of inleveren bij Ekris zonder verplichtingen. Wij nemen graag contact met je op om te informeren of je van dit aanbod gaat maken. 

 

MINI 5-deurs.

Fun voor gevorderden.

Twee deuren had hij altijd al, maar aan de MINI 5-deurs is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt.

 

Probeer 1 maand voor € 299*

Daarna vanaf € 385,- per maand**

MINI Clubman.

Zes deuren groot.

De iconische Split Doors geven de MINI Clubman meer mogelijkheden dan ooit - perfect voor de zakelijke rijder die ook in het weekend in stijl rond wil rijden.

 

Probeer 1 maand voor € 349*

Daarna vanaf € 400,- per maand**

MINI Countryman.

Grensverleggend.

De stoere MINI Countryman vindt overal zijn weg, ook op zakelijke avonturen. Laat je niet misleiden door de luxe afwerking en zeeën van ruimte: dit is op en top MINI.

 

Probeer 1 maand voor €349*

Daarna vanaf € 450,- per maand**

*Vraag naar de actievoorwaarden

** Genoemde bedragen zijn op basis van Operational Lease en een looptijd van 48 maanden/20.000 kilometer per jaar en zijn excl. BTW.