Extravert open rijden.

MINI Cabrio Sidewalk Edition.

Extravert open rijden.

Charme en stijl komen samen in de MINI Cabrio Sidewalk Edition. Deze speciale editie van de MINI Cabrio komt in drie uitvoeringen naar Nederland. Er is keuze uit de MINI One uitvoering met 102 pk, de MINI Cooper variant met 136 pk en de MINI Cooper S uitvoering met 192 pk. Prijzen van de MINI Cabrio Sidewalk Edition worden later bekend gemaakt.  

Exterieur.

Deep Laguna.

Deep Laguna.

Bij een unieke uitvoering hoort natuurlijk een exclusieve kleur: Deep Laguna. Deze metallic lakkleur is uitsluitend te verkijgen op de Sidewalk Edition. Met deze bijzondere blauwtint val je nog net even iets meer op wanneer je aan het cruisen bent. 

Motorkapstrepen.

Motorkapstrepen.

Speciaal ontworpen voor de MINI Cabrio Sidewalk Edition. De antraciet/zwarte motorkapstrepen zijn aan weerszijden voorzien van subtiele pinstripes in petrolkleur.

Stoffen cabriokap.

Stoffen cabriokap.

Om het speciale karakter van de MINI Cabrio Sidewalk Edition te benadrukken is zelfs de stoffen cabriokap uniek. Het geometrische ontwerp op de kap is speciaal voor deze editie gemaakt. Bij onverwachte weersverandering is de kap in slechts 18 seconden volledig gesloten, zelfs bij snelheden tot 30 km/u.

17" Lichtmetalen velgen.

17" Lichtmetalen velgen.

Stijlvol van top tot teen. De 17-inch tweekleurige Scissor Spoke lichtmetalen velgen trekken zeker de aandacht. Mocht 17-inch niet groot genoeg zijn, dan kun je optioneel kiezen voor 18-inch lichtmetalen velgen.

slide
slide
slide
slide

Blijf op de hoogte.

Is de MINI Cabrio Sidewalk Edition de MINI van jouw dromen? Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws. 

Interieur.

Sidewalk bekleding.

Sidewalk bekleding.

Vakmanschap ten top. De exclusieve MINI Yours Leather Loung Sidewalk-bekleding is uitermate stijlvol. De antraciet bekleding is afgewerkt met fraaie contraststiksel in donker petrol en Energetic Yellow. Zo geniet je ook binnenin van exclusiviteit. 

Sportstuurwiel.

Sportstuurwiel.

Met het sportstuurwiel houd je grip op elke situatie. Het ergonomisch gevormde sportstuurwiel benadrukt sportiviteit met het contraststiksel in petrol. De onderste spaak is tevens voorzien van Sidewalk logo. 

Sidewalk dorpellijsten.

Sidewalk dorpellijsten.

Nog voordat je instapt, word je er nog even op gewezen. Jouw MINI Cabrio is een Sidewalk Edition. De geborstelde metalen dorpellijsten zijn voorzien van het Sidewalk logo.