MINI-Multitone-Groen-Exterieur-Zijkant-Mobiel
MINI-Multitone-Groen-Exterieur-Zijkant-Mobiel

MULTITONE EDITION.

Vier diversiteit.

VAL OP.

GELIMITEERDE OPLAGE.

Deze frisse en opvallende verschijning is de MINI Multitone Edition. Een unieke uitvoering van de MINI 3-Deurs Cooper waarvan er slechts 50 naar Nederland komen. Een echte must-have MINI dus voor de liefhebber. De MINI Multitone Edition viert de diversiteit van de MINI community en zorgt voor exclusieve exterieur- en interieurdetails.

De MINI Multitone Edition is leverbaar voor de MINI Cooper 3-Deurs met een Edition voordeel van € 4.327,- en een consumentenadviesprijs van € 37.590,-.

VAN VOOR NAAR ACHTER.

EXTERIEUR.

Wat maakt deze MINI nou zo bijzonder. Wat te denken van het kleurverloop. Het kleurverloop van de MINI Multitone Edition strekt zich namelijk uit vanaf de voorruit naar de achterkant van het dak. Aan de voorkant is het dak Aspen White en via Melting Silver in het midden is het einde van het dak uitgevoerd in Jet Black. Een abstracte witte regenboog maakt het dak compleet.

Ook uniek voor de MINI Multitone Edition is zijn lakkleur, Sage Green. Verder is de regenboog van het dak ook terug te vinden op de Side Scuttles van de MINI 3-Deurs. 17” Tentacle Spoke Black wielen en Aspen White accessoires maken de MINI Multitone Edition een verfissende verschijning.

TREKT DE LIJN DOOR.

INTERIEUR.

De lijn van het exterieur wordt doorgetrokken naar het interieur. De letters ‘Multitone’ zijn samen met de regenboog op een achtergrond van vriendelijke kleuren te vinden op de instaplijsten en als logo op de vloermatten voorin. Verder is de regenboog terug te vinden op het dashboard van de Multitone Edition en siert het ook de zonnekleppen. Het verwarmbare en met leer beklede multifunctionele sportstuur met Edition-embleem op de onderste spaak ligt prettig in de handen.

UNIEK RIJDEN?

INTERESSE?

Heb jij interesse in deze unieke MINI Multitone Edition? Aarzel dan niet en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, want er zijn maar 50 beschikbaar voor Nederland.