Nieuwjaar Deals.

De Beste start van 2021.

Video

Het jaar 2021 start je op de best denkbare wijze bij Ekris MINI. Tijdens de Nieuwjaar Deals geniet je namelijk van voordeel oplopend tot € 7.000,-* Wil je snel rijden in een nieuwe MINI uit voorraad of kijk je toch liever naar een nieuw te bestellen MINI, tijdens de Nieuwjaar Deals profiteer je op alle nieuwe MINI’s van extra voordeel. Zowel op koop als lease.

 

Ontdek de mogelijkheden en start het jaar met jouw droom MINI voor de deur!

NIEUWE MINI.

Bekijk onze voorraad.

Op zoek naar een nieuwe MINI waar je niet maanden op hoeft te wachten? Neem dan een kijkje in ons beschikbare aanbod nieuwe MINI modellen en ga op zoek naar de MINI van jouw dromen. De MINI gevonden die je zocht? Doe dan een offerte aanvraag en je ontvangt van ons een voorstel op maat, ook wanneer je kiest voor een Operational Lease of Private Lease constructie. 

MINI 3-deurs voorkant

MINI 3 Deurs achterkant

Nieuwe MINI?

Op maat gemaakt.

Jouw droom MINI niet gevonden in ons aanbod, geen nood. De Nieuwjaar Deals zijn ook van toepassing op nieuw te bestellen MINI's. Via ons aanvraagformulier kun je jouw wensen doorgeven aan onze verkoopadviseurs die voor jou aan de slag gaan met een persoonlijk op maat gemaakt voorstel. 

*De MINI Electric is uitgesloten van deelname aan de Nieuwjaar Deals.

BMW
Ekris BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.