MINI-5-Deurs-Chili-Red-Zijkant-Witte-strepen-wit-dak-mobiel
MINI-5-Deurs-Chili-Red-Zijkant-Witte-strepen-wit-dak-mobiel

PRIVATE FINANCE ACTIE.

Nieuwe MINI, aantrekkelijk tarief.

SPECIAAL AANBOD.

NIEUWE MINI RIJDEN?

Wil jij graag een gloednieuwe MINI rijden en dan ook nog eens een unieke MINI Edition? Lees dan even verder want tijdelijk hebben wij extra scherp Private Finance aanbod voor jou. Kies jij een gloednieuwe MINI uit onze voorraad of een echte MINI Edition dan profiteer je namelijk van een zeer scherp rentetarief van 3,49% wanneer je ook een Top Cover Verzekering afsluit. Om het nog leuker te maken geven we ook nog eens 10% korting op die Top Cover Verzekering. Als dat geen feest is! 

Wil jij liever zonder een Top Cover verzekering in jouw nieuwe MINI stappen dan bedraagt het rentepercentage 4,49%. Benieuwd naar ons speciale aanbod? Scroll dan snel naar beneden.

SPECIAL EDITIONS, SPECIAL OFFER.

UNIEK AANBOD.

Speciale MINI Editions vragen om een speciaal Private Finance aanbod. Onderstaand hebben wij voor jou drie scherpe Private Finance tarieven in de aanbieding tegen een rentetarief van 3,49% op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar.

PRIVATE FINANCE.

Private Finance is de particuliere financieringsvorm van MINI. Met MINI Private Finance rijd je in een MINI zonder direct het volledige aankoopbedrag te voldoen.

TOP COVER VERZEKERING.

Met een Top Cover verzekering is jouw MINI altijd goed verzekerd. Jij kiest zelf de dekking die je wenst en ook is het mogelijk om aanvullende verzekering toe te voegen aan de MINI Top Cover verzekering.