Exclusief Private Lease aanbod. 1 van 25.

Nieuwe MINI 3-deurs.

Exclusief Private Lease aanbod. 1 van 25.

Kijk mij nou rijden in de nieuwe MINI 3-deurs. En dat tegen een zeer scherp Private Lease tarief op de rijk uitgeruste MINI 3-deurs One Classic uitvoering. Speciaal bij Ekris MINI, ter ere van de introductie van de vernieuwde MINI modellen, rijd je al in zo'n stoere, rijk uitgeruste en speciale uitvoering van de MINI 3-deurs vanaf € 349,- per maand*. 

 

Wil jij als één van de eersten in een nieuwe MINI 3-deurs rijden? Wees er dan snel bij, want van deze speciale Private Lease introductie editie zijn er maar 25.

Uitrusting.

Kies jij voor ons speciale aanbod op de MINI 3-deurs One Classic uitvoering dan ga je op pad in een MINI 3-deurs met onder meer:

 

  • 8,8" Display
  • LED koplampen
  • Union Jack achterlichten
  • Regen- en lichtsensor
  • Comfortstoelen (leder/stof combinatie)
  • 16" velgen Victory Spoke Black
  • Ambient verlichting

 

Deze speciale MINI is verkrijgbaar in zeven carrosseriekleuren. Alle beschikbare kleuren vind je in de slider hiernaast!

 

Nog meer luxe?

Wil je jouw MINI 3-deurs nog luxer uitrusten dan kan dat ook. Bovenop de rijke standaarduitrusting kun je nog extra pakketten en opties toevoegen aan jouw MINI 3-deurs.

 

Pakketvoordeel

Hoeveel opties of pakketten je wil toevoegen is aan jou, maar kies je voor alle vier de pakketten dan betaal je in plaats van € 36,- per maand extra slechts € 30,- per maand extra.

Interesse?

Interesse in het speciale Private Lease aanbod op de nieuwe MINI 3-deurs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.

*Aanbod op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar.

BMW
Ekris BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.