MINI Project 1.0

Unieker wordt het niet!

Video

ONE OF A KIND.

Dat je een MINI compleet naar wens kunt samenstellen wist je natuurlijk al lang. En dat een MINI op zichzelf al uniek is, mag waarschijnlijk ook geen verrassing voor je zijn. Met accessoires kun je jouw MINI nog verder personaliseren. Bij Ekris willen we graag laten zien wat er allemaal mogelijk is. In dit geval kozen wij voor een MINI 3-Deurs Cooper S en gingen we aan de slag. Het resultaat? Dat zie je op deze pagina. 

 

Wat hebben we gedaan?

Wat we allemaal gedaan hebben? We zetten het even op een rijtje voor je.

LED VERSTRALERS.

Om te beginnen hebben we maarliefst vier LED verstralers gemonteerd op het front van de MINI 3-deurs, iets wat normaal gesproken niet mogelijk is. Door de verstralers wordt een klassieke rally look gecreëerd en valt deze MINI ook in het donker erg goed op.

Verstralers

Gouden velgen

Velgen en JCW Pro remsysteem.

De 18" gouden velgen onder deze MINI zijn custom made. Eerst hebben wij de van oorsprong mat zwarte velgen ontdaan van lak en gezandstraald alvorens we deze in het goud konden poedercoaten. Achter deze unieke velgen springen de knalrode JCW remklauwen in het oog. Deze maken deel uit van het JCW Pro remsysteem, want van 0 naar 100 km/u is belangrijk, maar van 100+ naar stilstand is net zo belangrijk.

GOUDEN SIERLIJSTEN EN JCW PRO ONDERSTEL.

Het zijn de details die het plaatje compleet maken. Zo ook op deze MINI. De sierlijsten rondom deze MINI zijn, net zoals de velgen, in het goud. Voor nog meer rijplezier en extra grip is deze MINI voorzien van het JCW Pro onderstel met instelbare verlaging. Zo kun je deze MINI 3-deurs nog net even wat dichter op het asfalt plakken. 

JCW Pro Onderstel

Diffusor en uitlaatsierstukken.

Diffusor en uitlaatsierstukken.

De achterzijde van de MINI Cooper S is ook aangepakt. Er gekozen voor de JCW Pro achterdiffusor, waarin de chromen uitlaatsierstukken blinken. De uitlaatsierstukken zijn met de hand gemaakt en voorzien van een gegraveerd John Cooper Works logo.

Carbon luchtinlaat en achtergreep.

Carbon luchtinlaat en achtergreep.

Een MINI Cooper S biedt van zichzelf al sportieve prestaties. Om deze sportiviteit verder te benadrukken is er gekozen voor Carbon accessoires en zwarte MINI logo's die zorgen voor een regelrechte racelook. Zo is de luchtinlaat aan de voorzijde uitgerust in carbon evenals de achtergreep aan de achterzijde. 

Interieur.

Interieur.

Ook het interieur is onder handen genomen voor een perfecte match tussen exterieur en interieur. Voor het echte race gevoel is deze MINI Cooper S uitgerust met het Alcantara JCW Pro stuurwiel en met de rode GP gordels blijf je stevig in jouw sportstoel zitten.

Eindresultaat.

Met veel trots presenteren wij onze special build MINI 3-Deurs Cooper S. Bekijk de video en oordeel zelf!

youtube

Special build, special offer.

Ben jij net zo weg van deze special build MINI, voorzien van ruim € 12.000,- aan accessoires, als dat wij zijn? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Deze one of a kind MINI 3-deurs Cooper S kan namelijk van jou zijn en is nu extra aantrekkelijk. Voor € 49.950,- rijd jij in deze super dikke special build MINI Cooper S by Ekris en krijg je de € 12.000,- aan opties van ons cadeau. Aarzel niet, want we hebben er maar één.

 

Meer informatie? 👇

Jouw MINI Customizen?

Ben jij enthousiast geworden van alle mogelijkheden die er zijn om een MINI te customizen en wil je jouw MINI ook upgraden? In onze webshop kun je een breed aanbod accessoires en onderdelen vinden speciaal voor jouw MINI. Vul je chassisnummer in of selecteer jouw MINI en vindt werkelijk alles wat er voor jouw MINI beschikbaar is.

slide
slide
slide
slide
BMW
Ekris BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.