LAGE CO2, LAGE RENTE.

Ontdek het scherpe aanbod.

LAGE CO2, LAGE RENTE.

Een echte MINI, maar dan (deels) elektrisch en nu tijdelijk ook nog eens extra scherp geprijsd. Is de MINI Electric of MINI Countryman PHEV jouw droom MINI? Dan is dit hét moment om in te stappen en weg te rijden, want een lagere CO2 staat gelijk aan een lager rentetarief. Dit unieke aanbod is geldig voor zowel privé als zakelijke financiering. Bekijk ons aanbod en ga duurzaam op weg met een dagelijkse dosis rijplezier.

2,99% rente.

MINI Electric.

 

De volledig elektrische MINI Electric financier je tijdelijk al tegen het zeer scherpe rentepercentage van 2,99% in combinatie met een Top Cover verzekering. 

 

  • Financial Lease vanaf € 268,- per maand.
  • Private Finance vanaf € 325,- per maand.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons aanbod nieuwe MINI Electric modellen en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

 

MINI Electric Basic Front

MINI Countryman PHEV front

3,99% rente.

MINI Countryman PHEV.

 

De hybride MINI Countryman PHEV financier je tijdelijk al tegen het zeer scherpe rentepercentage van 3,99% in combinatie met een Top Cover verzekering. 

 

  • Financial Lease vanaf € 337,- per maand.
  • Private Finance vanaf € 405,- per maand.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons aanbod nieuwe MINI Countryman PHEV modellen en vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jou op.

 

GLKG Banner

 MINI Private Finance en MINI Financial Lease zijn producten van BMW Financial Services bv. BMW Financial Services bv is een bij de AFM onder nummer 12012866 geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 27130693. Alle getoonde maandbedragen zijn berekend op basis van een contractduur van 48 maanden. Genoemde maandbedragen voor een privé financiering en zakelijke financiering zijn berekend op basis van een aanbetaling van 25% en een slotsom van 37,5%. Bovengenoemde rentes zijn enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe MINI. Zonder verzekering komt er +1% bovenop. De MINI Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen MINI Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door MINI Financial Services. Rentestand januari 2021. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021.

BMW
Ekris BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.