4,99% rente voor je MINI Next

Kies je voor een MINI occasion met het MINI Next label, dan rijd je een gebruikte MINI met de zekerheden van een nieuwe. Zekerheid heb je ook wanneer je besluit je MINI Next te financieren tegen slechts 4,99% rente en daarbij direct onze MINI Top Cover verzekering afsluit. Daarmee heb je de beste dekking voor je gebruikte MINI én weet je precies waar je aan toe bent. Deze scherpe rente staat immers gedurende de gehele looptijd vast.

 

VASTE MAANDLASTEN.

Wanneer je je perfecte MINI Next hebt gevonden, kun je ervoor kiezen om de volledige aanschafprijs of een deel daarvan te financieren. Het gefinancierde bedrag betaal je vervolgens in vaste maandelijkse termijnen terug, vermeerderd met de rente. Je kiest hierbij zelf van tevoren je looptijd (12 tot 60 maanden) en bepaalt of je een aanbetaling wilt doen of een slottermijn wilt afspreken om het maandbedrag te verlagen. Na betaling van de laatste termijn ben je volledig eigenaar van je MINI. Je kunt dan doorrijden. Of je auto inruilen voor een nieuwer model.

MINI TOP COVER VERZEKERING.

Je zorgt zelf voor brandstof, de verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud. Kies je voor een MINI Top Cover verzekering, dan is je MINI niet alleen compleet gedekt, maar profiteer je ook van de scherpe rente van 4,99%. Zonder verzekering is de rente 5,49%. 

 

Rekenvoorbeeld

CONTANTE WAARDE (AANSCHAFPRIJS) € 15.295,00
CONTANTE BETALING (AANBETALING) € 3.824,00
TOTALE KREDIETBEDRAG € 11.471,00
DUUR VAN DE KREDIETOVEREENKOMST (MAANDEN) 60
JAARLIJKSE KOSTEN PERCENTAGE 4.99%
TERMIJNBEDRAG € 159,44
TOTALE DOOR U TE BETALEN BEDRAG € 13.290,40
VASTE DEBETRENTEVOET 4,99%