2,99% rente op jouw nieuwe MINI.

Welke kies jij?

2,99% rente op jouw nieuwe MINI.

Jouw MINI staat je nu extra aantrekkelijk op te wachten bij Ekris MINI. Tot en met 23 augustus profiteer je namelijk van 2,99% rente op een nieuwe MINI in combinatie met Top Cover Verzekering. Het lage rentetarief is van toepassing op alle modellen dus of je nu voor een Cabrio of een Electric gaat, het kan allemaal. Wegrijden in een nieuwe MINI doe je al vanaf €189,- per maand*.

 

Wil jij geheel zonder zorgen in jouw nieuwe MINI gaan rijden. Met het Service Inclusive onderhoudsabonnement rijd jij de komende 5 jaar of 100.000 kilometer compleet zorgeloos van A naar B. Nu tijdelijk in combinatie met de 2,99% rente actie voor €299,- in plaats van €699,-.  

MINI 3-DEURS.

Vanaf €189,- per maand.

Je herkent hem meteen. De MINI 3-deurs. Met een knipoog naar de roots van MINI is de MINI 3-deurs de auto waarin jij gezien wilt worden. Geniet van het pure go-kart feeling en beleef eindeloos rijplezier al vanaf €189,- per maand*. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en wij geven je meer informatie over wat er mogelijk is. 

MINI 5-Deurs.

Vanaf €199,- per maand.

Heel herkenbaar MINI, maar dan alleen met twee deuren extra. De MINI 5-deurs is perfect voor degene die net wat meer ruimte wil dan bij de MINI 3-deurs. Met Financial Lease rijd je al in de MINI 5-deurs vanaf €199,- per maand*. Zeg nou zelf, heel veel beter wordt het niet toch?!

 

Ontdek de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.

MINI Cabrio.

Vanaf €235,- per maand.

Ga jij graag uit je dak en wil je nog deze zomer een nieuwe MINI rijden? Dan is de MINI Cabrio de perfecte MINI voor jou. Open rijden en genieten van iedere zonnestraal was nog nooit zo leuk. Vanaf €235,- per maand* geniet jij in de open lucht van jouw nieuwe MINI.

 

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. 

MINI Clubman.

Vanaf €235,- per maand.

De MINI met zes deuren, de MINI Clubman. Met deze "stationcar" heb je ruimte genoeg voor alles wat je wil gaan ondernemen. Eenmaal onderweg geniet je ook in MINI Clubman van het traditionele Go-kart feeling. Wil jij opvallen met de dubbele achterportieren in de MINI Clubman dan kan dat al vanaf €235,- per maand*.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

MINI Electric.

Vanaf €265,- per maand.

Een echte MINI, maar dan volledig elektrisch. De MINI Electric combineert het echte MINI gevoel met emissievrij rijden. Het volledig elektrische bereik van de MINI Electric bedraagt 234 kilometer. Meer dan genoeg voor het dagelijks woon-werkverkeer en dat al vanaf €265,- per maand*.

 

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn om een elektrische MINI te gaan rijden? Vraag een offerte aan en wij gaan het voor je uitzoeken.

MINI Countryman.

Vanaf €275,- per maand.

Klaar voor al jouw avonturen die jij nog wil gaan beleven. De MINI Countryman is de stoere SUV van MINI en echt helemaal klaar voor avontuur. Ga jij samen met de MINI Countryman het avontuur aan dan kan dat al vanaf €275,- per maand*. 

 

Meer informatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij nemen contact met je op. 

*Op basis van Financial Lease voor 48 maanden met een aanbetaling van 25% en een slotsom van 37,5%.

BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.