Welkom bij Ekris!

Ontdek meer over ons.

Welkom bij Ekris!

OVER EKRIS.

HOE HET ALLEMAAL BEGON.

Ekris is een echt familiebedrijf opgericht in 1939. In 1957 openen de deuren van de eerste garage van Ekris aan de Marktstraat in Scherpenzeel. Vier jaar later, in 1961, wordt Ekris officieel partner van BMW en wordt er gestart met de verkoop van BMW modellen. 

 

Pas jaren later komt het merk MINI in beeld bij Ekris. In 1994 neemt BMW de Rover Group waarmee ook de merknaam Mini in bezit komt van BMW. Eind 2000 wordt de New MINI door BMW geïntroduceerd waardoor het merk MINI nieuw leven in wordt geblazen door BMW. Sinds 2001 is Ekris dan ook Erkend MINI dealer. 

 

Nu bijna twintig jaar later heeft Ekris zes vestigingen, waarvan drie stand-alone vestigingen, waar jij terecht kunt voor een MINI of met jouw MINI. De eerste stand-alone MINI vestiging van Ekris wordt in 2014 geopend in Veenendaal en vier jaar later volgt de volgende vestiging in Arnhem. Een hoogtepunt is de opening van de grootste MINI store van Europa langs de A2 in Breukelen in 2019. 

MINI Pand Arnhem

MINI Nieuws.

JCW Heritage Editions.

Er komt echt iets heel erg gaafs aan! De MINI John Cooper Works Heritage Editions van Ekris. Speciaal ontworpen als ode aan de racehistorie van het merk MINI. Stay tuned want we nemen je mee tijdens het hele proces.

Ontdek meer

Electric JCW.

De fun en snelheid van een MINI John Cooper Works, maar dan volledig elektrisch. Als het aan MINI ligt zeker, want de eerste tests zijn inmiddels al afgelegd. Zou jij in een full electric JCW willen rijden?

Lees meer

New Countryman getest.

De nieuwe MINI Countryman is de meest avontuurlijke MINI in ons modellenaanbod. Maar is dat in werkelijkheid ook echt zo? Fien Vermeulen gaat op onderzoek uit en test de nieuwe Countryman offroad.

Ontdek meer

MINI Project 1.0.

Op zoek naar een echt unieke MINI. Stop met zoeken, want de MINI Project 1.0 is dan de MINI die jij zoekt. Deze Cooper S werd door ons volledig onder handen genomen. Zo zie je er echt maar één.

Bekijk meer

SUPER SIGN.

Ekris MINI Veenendaal.

Ons MINI pand in Veenendaal is weer goed zichtbaar vanuit alle hoeken. Sinds kort prijkt namelijk het nieuwe MINI Super Sign op ons pand. Wij zijn er erg blij mee! Was het jullie al opgevallen?

Ekris MINI Veenendaal

Onze socials.

Facebook en Instagram.

Wist je dat wij met Ekris MINI ook op social media te vinden zijn? Nee. Tijd om daar verandering in te brengen, want je kunt ons namelijk vinden op Facebook en Instagram. Volg je ons nog niet dan is het nu het moment om dat wel te doen. 

 

Heb je geen Social Media, maar vind je het wel leuk om te zien wat wij zoal plaatsen dan is dit de pagina die je in de gaten moet houden. Hieronder zie je waarom!

MINI GP.

De snelste MINI ooit.

Met recht mag dit een echte hot-hatch genoemd worden. De MINI John Cooper Works GP is de snelste MINI ooit gemaakt. Racing Grey met rode accenten, 306 PK en een achtervleugel waar je u tegen zegt. De MINI GP parkeer je vol trots op je oprit. Wil jij in dit scheurijzer rijden dan zit je goed bij ons, want wij hebben er namelijk nog ééntje. Wees er dus erg rap bij!  

MINI GP Zijkant

MINI Countryman JCW

JCW EXPERIENCE CENTER.

Genieten met hoofdletter G.

Het John Cooper Works Experience Center bij Ekris MINI Veenendaal is 'the place to be' voor de echte MINI fan. Hier vind je naast de allersnelste MINI modellen ook te gekke accessoires en lifestyle producten. Kom jij binnenkort je hart ophalen in deze overheerlijke MINI Experience? Wij begroeten je graag aan de Plesmanstraat 36 in Veenendaal.

EKRIS MINI WEBSHOP.

Alles voor jouw MINI.

Wil jij jouw MINI nog verder personaliseren of ben je op zoek naar leuke MINI accessoires en lifestyle producten, dan moet je echt even een kijkje nemen in onze Ekris MINI Webshop. Hierin vind je namelijke toffe producten waar jij als echte MINI fan helemaal blij van wordt. 

Ekris MINI.

Hier vind je ons.

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte MINI of wil je jouw MINI laten onderhouden door ons, maar weet je nog niet waar je ons precies kunt vinden? Neem dan een kijkje op onze vestigingspagina en ontdek welke vestiging bij jou in de buurt is. Wij begroeten je graag!

BMW
Ekris BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.