MINI Drive In Bioscoop

Vrijdag 4 oktober - Arnhem

MINI Drive In Bioscoop

MINI Drive In Bioscoop

Zorg dat je erbij bent!

MINI Drive In Bioscoop

Op vrijdag 4 oktober a.s. organiseert Ekris speciaal voor haar MINI-klanten alweer de vierde editie van de "Ekris MINI Drive In Bioscoop". Dat betekent dat je samen met andere MINI-fanaten film kijkt op een groot scherm, vanuit je eigen MINI, onder het genot van iets lekkers. Dit jaar vormt onze vestiging in Arnhem het decor voor deze unieke MINI-avond. Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan voor de MINI Drive In Bioscoop 2019 en claim nu nog jouw kijkplek!

 

Omdat Ekris jouw MINI heeft mogen leveren, is deelname geheel kosteloos. Bovendien kun je gratis tot 3 personen meenemen, zodat jullie gezellig samen van dit MINI-event kunnen genieten. Inschrijven kan per auto, waarbij je kunt aangeven hoeveel passagiers je meeneemt.

 

Locatie
Het programma

De film

Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes Again (2018) is de film die tijdens de MINI Drive In Bioscoop 2019 gedraaid zal worden. Johnny English Strikes Again is het derde deel van de komische en succesvolle Johnny English-filmreeks. English heeft het spionnenleven achter zich gelaten en is gaan werken als leerkracht. Wanneer een crimineel genie de identiteiten van alle actieve Britse spionnen steelt ziet MI7 nog maar één oplossing. Voormalig spion Johnny English wordt teruggehaald om te voorkomen dat de gestolen data kan worden doorgespeeld. Voor de onhandige English is deze missie een enorme uitdaging, ondanks de moderne technologie die hij tot zijn beschikking heeft. Bekijk hieronder de trailer van de film.

 

Terugblik MINI Drive In Bioscoop 2018

Benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Bekijk hier dan een sfeerimpressie van vorig jaar!