Lachen om je deukje!

Je kent het wel; iemand die onvoorzichtig zijn portier opengooit en daarmee een deukje maakt in jouw MINI. Heel vervelend. Net zo vervelend als die eikel die erg hard uit de boom valt en een putje achterlaat in het dak van jouw auto. Het zijn van die kleine schades die de glans van jouw MINI halen, maar die je niet meteen laat herstellen omdat je er prima mee door kunt rijden. Aan de andere kant zie jij de deukjes iedere keer zitten en maken ze jouw auto minder waard.

 

Bij Ekris snappen we die frustratie heel goed. Jouw MINI is tenslotte jouw trots. Daarom helpen wij jouw MINI op zaterdag 28 december kosteloos van die irritante en lelijke deukjes af! Zo kun jij, zonder een cent uit te geven, de waarde van jouw MINI verhogen.

ZATERDAG 28 DECEMBER.

Op zaterdag 28 december staan onze experts speciaal voor je klaar bij Ekris Arnhem om jouw MINI onder handen te nemen. Van 09:00 uur tot 15:00 uur zijn we aanwezig. Een afspraak maken is niet nodig. We behandelen de MINI's op basis van binnenkomst. 

 

Adresgegevens:

Ekris MINI Arnhem

Markweg 4

6883 JM Velp

TIJDENS HET WACHTEN.

Het kan zijn dat je even geduld moet hebben voordat je MINI weer klaar is. Het wachten maken wij echter zo aangenaam mogelijk. Koffie of thee en iets lekkers is geregeld. Speciaal voor deze dag hebben we heel veel mooie MINI's uitgestald. Van gloednieuwe MINI's tot unieke MINI Occasions. Neem gerust een kijkje en ga alvast op zoek naar je volgende MINI.

BEKIJK VOORRAAD

 

BELANGRIJKE INFORMATIE.

Er zijn een paar dingen die je moet weten. Deze actie geldt uitsluitend voor MINI-rijders en alleen op zaterdag 28 december bij Ekris MINI Arnhem aan de Markweg 4 in Velp. Je kunt maximaal twee deukjes laten uitdeuken die ieder niet groter zijn dan een muntstuk van €2,- Wil je meer weten over de spelregels, lees dan de algemene voorwaarden. 

 

Heb jij interesse in het herstellen van het deukje in jouw MINI? Laat het ons weten via ons Facebook Evenement 'Een Gelukje Bij Een Ongelukje'.