MINI John Cooper Works

De overtreffende trap van MINI

De MINI John Cooper Works modellen maken indruk met hun sportieve uiterlijk en diepe uitlaatgrom. Deze modellen komen voort uit pure autosportpassie. Ze zijn supersterk en watervlug; binnen 6 seconden gaan ze van 0 naar 100 km/uur. Luister naar het geluid van brute kracht. Achter het stuur van een John Cooper Works voel je je als een coureur op het circuit. Deze premium performancemodellen zijn vernoemd naar John Cooper, een legendarische autoconstructeur. Zijn naam leeft voort in de snelste en meest exclusieve modellen uit de MINI-reeks. De lakkleur Rebel Green is exclusief voor deze snelle toppers.

Ontmoet de John Cooper Works Modellen

MINI John Cooper Works Experience Center

slide

Alles onder één dak

Bij Ekris Veenendaal hebben we al deze modellen in één gloednieuw Experience Center, binnen de bestaande showroom. Een ware snoepwinkel voor de John Cooper Works fans.

slide

Accessoires en Lifestyle

Je vindt er niet alleen de modellen maar ook alle accessoires en lifestyle artikelen. Kom en dompel je onder in de wereld van John Cooper Works!

slide

Ervaar het zelf

Ervaar de John Cooper Works modellen zelf! Bij onze John Cooper Works Experience Center staan alle JCW-modellen klaar voor een proefrit. 

CONTACTGEGEVENS

Plesmanstraat 36

3905 KZ Veenendaal

0318 - 546 550

veenendaal@ekris.nl

 

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag 08:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur