MINI Private Finance.

Nu al vanaf € 235,-* per maand.

Het onbekende tegemoet rijden is leuk, maar als het om je maandelijkse lasten gaat weet je misschien liever waar je aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij je. Met MINI Private Finance betaal je een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. Hier zit gratis MINI Service Inclusive en pechservice bij inbegrepen. En aan het eind van de looptijd stap je heel gemakkelijk over in een nieuwe MINI!

DE VOORDELEN.

  • MINI Service Inclusive inbegrepen mét pechservice
  • Vaste rente en looptijd
  • Rentekorting van 1% bij het afsluiten van een verzekering bij Ekris
  • Zekerheid
  • Vast maandbedrag
  • Tussentijds extra aflossen mogelijk
  • Aan het einde van de looptijd gemakkelijk overstappen in een nieuwe MINI

Ontdek het aanbod.

slide

MINI 3-deurs.

De iconische MINI 3-deurs is sneller, pittiger en leuker dan ooit. Deze auto staat symbool voor snelheid, veel grip en een steengoede wegligging. Je rijdt 'm vanaf € 235,- per maand met MINI Private Finance. Meer weten?

slide

MINI 5-deurs.

Twee deuren extra had hij altijd al, maar aan de nieuwe MINI 5-deurs is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Je rijdt hem al vanaf € 260,-* per maand.

slide

MINI Cabrio.

In de sportieve MINI Cabrio draait het om de reis, niet om de bestemming. Je rijdt 'm vanaf € 310,-* per maand met MINI Private Finance. Meer weten?

slide

MINI Clubman.

De perfecte combinatie van klassieke looks en verfijnde eigenschappen. De MINI Clubman zit boordevol moderne technologie en ademt stijl. Je rijdt hem al vanaf € 305,-* per maand.

slide

MINI Countryman.

De MINI Countryman is dé SUV van MINI. Hij is niet alleen avontuurlijker dan ooit maar ook vele malen ruimer dan zijn voorganger. Je rijdt 'm vanaf € 330,-* per maand met MINI Private Finance. Meer weten?

HOE WERKT MINI PRIVATE FINANCE?

IN 4 STAPPEN NAAR EEN NIEUWE MINI.

Het maandbedrag wordt bij MINI Private Finance gebasseerd op de consumentenprijs van de auto. In ons rekenvoorbeeld (scroll naar onderen) wordt dit helder uitgelegd. Een belangrijk verschil met MINI Private Lease, is dat MINI Private Finance geen complete mobiliteitsoplossing is. De verzekering en belasting en betaal je dus zelf!

 

1. Investering

De eerste stap in het MINI Private Finance proces is het bepalen van de consumentenprijs van jouw ideale MINI. In ons rekenvoorbeeld zijn wij uit gegaan van de vanafprijs van een nieuwe MINI, oftewel € 22.658,36.

 

2. Aanbetaling

Je betaalt een bepaald bedrag aan, dit kan de inruilwaarde van je huidige auto zijn, of een ander vrij in te vullen bedrag. In ons rekenvoorbeeld zijn wij uit gegaan van 25% van het aankoopbedrag. Uiteraard wordt dit bedrag altijd in overleg bepaald. Indien gewenst hoef je helemaal niets aan te betalen. Natuurlijk geldt: Hoe hoger de aanbetalen hoe lager het maandbedrag en andersom. Denk hier dus goed overna!

 

Twijfel je nog over één van deze factoren? Stel dan vrijblijvend een vraag aan één van onze MINI verkoopadviseurs. Wij zijn tevens te bereiken via WhatsApp, stuur ons gerust een appje via 06-10840040. 

 

STEL EEN VRAAG

 

3. Slottermijn

De slottermijn is het bedrag wat aan het einde van je Private Finance nog betaald moet worden. Wij maken van tevoren een reële schatting van de restwaarde van de door jou gekozen MINI. In ons rekenvoorbeeld zijn we uitgegaan van 37,5% van de aankoopprijs, met een looptijd van 48 maanden. Omdat het restbedrag van je MINI de slottermijn vertegenwoordigd kom je aan het einde van je looptijd niet voor verrassingen te staan. Sterker nog: Als we de restwaarde iets lager inschatten dan de werkelijkheid, 'spaar' je in feite voor een nieuwe auto. Slim hè?  
 

4. Maandelijkse kosten

Wanneer we de aanbetaling en slottermijn aftrekken van het totaalbedrag, blijft er een bedrag over dat in termijnen betaalt kan worden (inclusief rente). Dit is uiteindelijk je maandbedrag! Deze is afhankelijk van de looptijd. Kies je voor een looptijd van 12 maanden dan valt het bedrag hoger uit dan wanneer je voor een looptijd van 36 maanden kiest. Uiteraard is dit ook allemaal aan te passen aan jouw specifieke wensen.

REKENVOORBEELD.
Investering Aanbetaling Slottermijn Te financieren bedrag Looptijd Maandbedrag
€22.658,36 25% = €5.664,59 37,5% = €8.496,89 €16.993,77 48 maanden €235,-

*Maandprijs is gebasseerd op condities zoals omschreven in het rekenvoorbeeld. Wijzigingen voorbehouden. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.