MINI Operational Lease.

Al vanaf € 400,-* per maand.

MINI Operational Lease.

Een MINI van de zaak? Dat kan met MINI Operational Lease. Je betaalt een vast bedrag per maand en rijdt een MINI naar keuze. Behalve de brandstof en bekeuringen hoef je verder niets extra's te betalen. Ook hoef je je niet druk te maken over de restwaarde. Na de leaseperiode is er een mogelijkheid om je MINI over te kopen.

 

De leasemaatschappij is juridisch en economisch eigenaar van de MINI. De auto staat dus niet op jouw bedrijfsbalans, waardoor jij meer ruimte krijgt om te investeren. 

 

DE VOORDELEN.

  • Vast bedrag per maand
  • Vrijwel alle autozaken inbegrepen
  • Onderhoud bij Ekris MINI
  • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
  • Uit te breiden met extra opties, zoals bandenvervanging of een tankpas

MINI 3-Deurs.

Klem je handen om het stuur en trap het gas in. Met de nieuwe MINI 3-deurs ervaar je het echte kartgevoel! Je rijdt de MINI 3-deurs al vanaf € 400,-* per maand met MINI Operational Lease.

MINI 5-Deurs.

Twee deuren extra had hij altijd al, maar aan de nieuwe MINI 5-deurs is zoveel nieuws te zien. De MINI 5-Deurs rij je al vanaf € 415,-* per maand met MINI Operational Lease.

MINI Cabrio.

Met de MINI Cabrio geniet je van het vrije uitzicht alle jaargetijden van het jaar. Wil je ook een MINI Cabrio rijden? Dit kan al vanaf € 415,-* per maand met MINI Operational Lease.

MINI Clubman.

De MINI Clubman heeft een stijlvol design maar is toch heel praktisch. Het bijzondere aan de MINI Clubman zijn de twee deuren aan de achterzijde. De MINI Clubman rij je al vanaf € 475,-* per maand met MINI Operational Lease.

MINI Countryman.

De MINI Countryman is dé SUV van MINI. Hij is niet alleen avontuurlijker dan ooit maar ook vele malen ruimer dan zijn voorganger. Zijn robuuste verschijning maakt direct indruk. Je rijdt 'm al vanaf € 499,-* per maand met MINI Operational Lease.

*Bovenstaand leasetarief is excl. btw, brandstof en vervangend vervoer en is gebaseerd op een Full Operational Lease met een looptijd van 48 maanden en een kilometrage van 20.000 km per jaar. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.