Elektrische MINI rijden.

Ontdek de mogelijkheden.

Elektrische MINI rijden.

Elektrisch rijden.

Wil jij graag MINI rijden en  ook graag duurzaam? Dan kun je bij Ekris MINI kiezen uit de 100% elektrische MINI Electric of de hybride "plug-in" MINI Countryman SE

 

Kies je voor de MINI Countryman SE dan heb je naast een elektromotor ook de beschikking over een brandstofmotor. Zo kun je volledig elektrisch rijden tot de elektromotor leeg is. Dan schakelt de MINI automatisch over op de brandstofmotor. Ook bij hogere snelheden ondersteunt de brandstofmotor de elektromotor.  

 MINI ELECTRIC.

De eerste volledige elektrische MINI heeft een volledig elektrische actieradius van 234 kilometer* en is verkrijgbaar vanaf € 34.900,-. Hij beschikt over een elektromotor met een vermogen 135 kW (184 pk) en 270 Nm aan koppel. De MINI Electric toont het karakteristiek design van de MINI 3-deurs. Over de beleving van de MINI Electric kunnen we heel kort zijn; pure go-kart feeling. Probeer het zelf en je zult verbaasd zijn!  

MINI COUNTRYMAN SE.

De MINI Countryman SE is de plug-in hybride variant van de MINI Countryman. Hiermee heb je zowel een elektromotor als een brandstofmotor. Met die 2 motoren samen kun je 500 kilometer rijden. Het volledig elektrische rijbereik bedraagt 42 kilometer. De hybride en duurzame variant van de stoere MINI Countryman rijd je al vanaf €41.900,-.

Thuis opladen.

Altijd op weg met een volle batterij. In samenwerking met Eneco eMobility biedt MINI laadstations afgestemd op de behoefte van de zakelijke en particuliere rijder. Hierdoor kun je jouw MINI Electric in 2 uur en 30 minuten thuis opladen tot 80%. Wanneer het niet mogelijk is om op eigen terrein jouw MINI op te laden dan kun je een aanvraag doen voor een openbare laadpaal. 

 

Er wordt uiteraard ook een noodadapter voor een standaard stopcontact meegeleverd voor plekken waar helemaal geen laadpaal aanwezig is. Zo kun je toch altijd jouw MINI opladen. 

 

Kosten voor een MINI Wallbox Essential bedragen €890,-.

Onderweg opladen.

Ook onderweg kun je de MINI Electric eenvoudig opladen. MINI werkt samen met ChargeNow om je toegang te geven tot 's werelds grootste netwerk van compatibele snelladers zodat je onderweg niet stil komt te staan. Met ChargeNow heb je toegang tot meer dan 135.000 oplaadpunten in heel Europa, waarvan in Nederland alleen al zo'n 40.000. Alles wat je nodig hebt is één RFID-laadkaart.

slide
slide
slide
slide
BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.