MINI John Cooper Works Cabrio

De wind door je haren, de adrenaline door je lichaam

De MINI John Cooper Works Cabrio biedt de ultieme combinatie van open rijplezier en adrenaline. Op zijn indrukwekkende voorkant prijkt het John Cooper Works logo in de rood omlijnde grille. De luchthappers aan de zijkant begeleiden koele lucht riching de motor en remmen. Op de karakteristieke motorkap is de kenmerkende MINI-striping terug te vinden. 

slide
slide
slide
slide

Prijzen en prestaties

De MINI Cabrio is uitgerust met een krachtig MINI Twin Power Turbo-hart die een prachtig openluchtconcert verzorgd wanneer u het gas intrapt. Bekijk hieronder de prestatiegegevens en prijzen. 

 

Handgeschakeld

  • 231pk
  • Sprint 0 naar 100 km/u in 6,3 seconden
  • Verbruik 6,6 liter per 100 kilometer

 

Vanaf € 49.900,-

 

Sport automaat

  • 231pk
  • Sprint van 0 naar 100 km/u in 6,1 seconden 
  • Verbruik 5,7 liter per 100 kilometer

 

Vanaf € 49.900,-

Highlights

slide

Aerodynamische voorbumper

Zonder ademhaling geen topprestaties. Daarom hebben de MINI John cooper Works een voorbumper met extra grote luchtinlaten die extra koeling geven aan de motor en remmen. Alles voor optimale prestaties en een maximale levensduur!

slide

Remmen en velgen

De MINI John Cooper Works modellen hebben speciaal ontworpen 18 en 19" velgen die extra ruimte bieden aan de high-performance remmen. De 4-zuiger vaste remklauwen zijn in opvallend Chili Red gespoten met John Cooper Works logo. 

slide

Verchroomde uitlaatpijpen

Wanneer de motor start brult het geluid je tegemoet door de verchroomde uitlaatpijpen.

Extreem rijplezier

Met de MINI John Cooper Works Cabrio biedt iedere rit puur rijgenot. Het volledig elektrische open dak opent en sluit in slechts 18 seconden. Ook aan veiligheid is gedacht, want wie elke bocht met sportieve daadkracht tegemoet treedt, heeft blijvend sterke remmen nodig – zoals de standaard 4-zuiger vaste remzadels van John Cooper Works, te herkennen aan de rode afwerking. Daarnaast klappen de 'rollover bars' automatisch uit wanneer nodig. Het John Cooper Works logo staat voor kwaliteit volgens racecriteria en prijkt onder andere op de side scuttles en sportief gestylde dorpellijsten.

Lifestyle en accessoires

MINI John Cooper Works is meer dan alleen een label, het maakt deel uit van een levensstijl. Om die levensstijl volledig vorm te geven is er de John Cooper Works Lifestyle Collection, gemaakt voor een dynamische levensstijl. Met het brede assortiment aan tassen, t-shirts, petten, zonnebrillen en horloges haalt u het race gevoel in huis! Ontdek de volledige collectie hier.

Alle John Cooper Works Modellen

Voorraad MINI's