MINI John Cooper Works Clubman

De MINI John Cooper Works Clubman is één van de ruimste topatleten in het modellengamma van MINI. De praktische eigenschappen in dagelijks gebruik in combinatie met het sportieve temperament van de John Cooper Works Clubman maken deze MINI een favoriet voor velen. Met zijn chique design, ruimte voor vijf personen en indrukwekkende prestaties biedt de Clubman dé ideale combinatie voor de sportieve rijder. 

slide
slide
slide
slide

Prijzen en prestaties

Handgeschakeld

  • 231pk
  • Sprint 0 naar 100 km/u in 6,3 seconden
  • Verbruik 7,4 liter per 100 kilometer

 

Vanaf € 52.200,-

 

Sport automaat

  • 231pk
  • Sprint van 0 naar 100 km/u in 6,3 seconden 
  • Verbruik 6,8 liter per 100 kilometer

 

Vanaf € 50.000,-

Kenmerken

slide

3 dakkleuren

Bij het samenstellen van uw MINI John Cooper Works Clubman heeft u keuze uit 3 dakkleuren en spiegelkappen. Zo maakt u uw MINI helemaal persoonlijk. 

slide

Motorkapstriping zwart of wit

Iedere MINI is uniek. Daarom kunt u naast de kleur van uw spiegelkappen en dak ook de kleur van de motorkapstriping zelf bepalen. Wordt het zwart of wit?

slide

Luchthapper motorkap

Bij zijn unieke prestaties horen onderscheidende looks. De MINI John Cooper Works Clubman is uitgerust met een luchthapper in de motorkap, een sportieve grille met het JCW Logo én extra luchtinlaten in de bumper. 

Sportief en comfortabel

Het design van de MINI John Cooper Works Clubman is gerust onderscheidend te noemen. Met zijn ruime opzet en zes deuren is de Clubman niet direct herkenbaar als stationwagen. Toch biedt deze MINI 1.250 liter bagageruimte wanneer de stoelen neergeklapt zijn. Voldoende ruimte dus om bagage en passagiers in te vervoeren. 

 

De optionele dual-zone airconditioning, assistentiesystemen en panoramadak zorgen daarnaast voor ruim voldoende comfort. Met het head-up display rijdt u comfortabel en overzichtelijk. Daarnaast bedient u via het 8,8 inch kleurendisplay in het middenconsole alle multimedia-functionaliteiten. 

 

Ervaar het zelf tijdens een vrijblijvende proefrit bij één van onze vestigingen. 

 

John Cooper Works Lifestyle en Accessoires

MINI John Cooper Works is meer dan alleen een label, het maakt deel uit van een levensstijl. Om die levensstijl volledig vorm te geven is er de John Cooper Works Lifestyle Collection, gemaakt voor een dynamische levensstijl. Met het brede assortiment aan tassen, t-shirts, petten, zonnebrillen en horloges haalt u het race gevoel in huis! Ontdek de volledige collectie hier.

Alle John Cooper Works Modellen

Voorraad MINI's