MINI John Cooper Works Countryman

Avontuurlijke power

Dit is de avonturier onder de John Cooper Works modellen. Met zijn indrukwekkende power, praktische afmetingen en standaard vierwielaandrijving kom je bijna overal. Alles aan de MINI John Cooper Works Countryman is groter, sneller, indrukwekkender. Zo zit jij lekker hoog en ligt de MINI zelf laag op de weg. 

slide
slide
slide
slide

Prijzen en prestaties

Met zijn unieke mix van sportieve aspiraties en offroadkwaliteiten voelt de MINI John Cooper Works Countryman zich net zo goed thuis op het circuit als op boswegen. 

 

Handgeschakeld

  • 231 pk / 350Nm 
  • Sprint 0 naar 100 km/u in 6,5 seconden
  • Topsnelheid 234 km/u
  • Verbruik 7,4 liter per 100 kilometer

 

Vanaf € 54.200,-

 

Sport automaat

  • 231pk / 350Nm 
  • Sprint 0 naar 100 km/u in 6,5 seconden
  • Topsnelheid 234 km/u
  • Verbruik 6,9 liter per 100 kilometer

 

Vanaf € 53.000,-

Highlights

slide

Sportstoelen

De opvallende John Cooper Works sportstoelen zijn laag in de auto geplaatst waardoor je als bestuurder de volledige controle hebt. Met alle power en de stabiele wegligging zijn de zijdelingse steunen onmisbaar. 

slide

Remmen en velgen

John Cooper Works staat voor extreem rijplezier, op ieder niveau. Daarom zijn de 18" en 19" velgen zo ontworpen dat ze ruimte bieden aan de high-performance remmen. 

slide

Sportmodus

Wanneer je de MINI John Cooper Works Countryman in SPORT modus zet, klinkt de donkere grom nóg luider door de uitlaat. Je merkt direct zijn extra sportieve prestaties en directheid. 

Gemaakt voor maximale performance

Een MINI John Cooper Works onderscheidt zich van andere auto's door zijn exclusieve uitrusting die aan strenge racecriteria voldoet. Een goed voorbeeld zijn de uiterst stabiele 4-zuiger vaste remzadels, te herkennen aan de rode afwerking. De standaard John Cooper Works aerodynamica kit met achterspoiler en opvallende achterdiffuser zorgt verder optisch en aerodynamisch voor een verbluffend effect. De hoogwaardige kleur Rebel Green is een hommage aan de Britse racesuccessen! Enkel beschikbaar voor de John Cooper Works modellen.

LIFESTYLE EN ACCESSOIRES

MINI John Cooper Works is meer dan alleen een label, het maakt deel uit van een levensstijl. Om die levensstijl volledig vorm te geven is er de John Cooper Works Lifestyle Collection, gemaakt voor een dynamische levensstijl. Met het brede assortiment aan tassen, t-shirts, petten, zonnebrillen en horloges haalt u het race gevoel in huis! Ontdek de volledige collectie hier.

Alle John Cooper Works Modellen

Voorraad MINI's