MINI Cabrio.

Puur en openhartig.

MINI Cabrio.

Genieten van een vrij uitzicht kon je er altijd al mee, maar aan de nieuwe MINI Cabrio is zoveel nieuws te zien, dat je niet uitgekeken raakt. Iconischer dan ooit met cirkelvormige dagrijverlichting, achterlichten in Union Jack design en een fris, strak logo. Vanbinnen is hij helemaal up-to-date met touchscreen navigatie, Apple CarPlay en Real-time Traffic Information.

 

Easy load functie.

Easy load functie.

Er kan meer mee dan je waarschijnlijk denkt. Een MINI benut immers slim elke vierkante centimeter en de Easy Load-functie van de MINI Cabrio helpt je bij het in- en uitladen. Met gesloten kap scharnier je daarmee de onderrand van het dak omhoog, zodat de kofferbakopening groter wordt. Met dak dicht heb je een ruimbemeten bagagevolume van 215 liter. Met open kap past er 160 liter in de kofferbak. Een in twee delen neerklapbare achterbank is standaard – ook handig voor langere items zoals surfboards.

Safety first.

Safety first.

Jouw veiligheid staat voorop! Elke MINI Cabrio wordt daarom geleverd met een onzichtbare rolbeugel, mocht de auto tijdens een ongeval over de kop slaan dan komt deze rolbeugel in een fractie van een seconde omhoog.

Head-up display.

Head-up display.

Het MINI head-up display draagt bij veiliger autorijden. Het transparante schermpje is in het gezichtsveld van de bestuur op het dashboard bevestigd. Op dit schermpje worden relevante rijgegevens weergegeven zoals navigatieaanwijzingen, de snelheid, gespreksinfo van je telefoon en entertainmentdetails.

Onzichtbare hulp.

De MINI Driving Assistant is jouw onzichtbare hulp tijdens het autorijden. De Active Cruise Control op camerabasis verlaagt de snelheid zodat je niet te dicht op je voorganger rijdt. Person Warning en Approach Control scannen de weg door middel van camera's in de auto. Bij dreigend gevaar remt de auto automatisch. De MINI Cabrio is ook uitgerust met verkeersbordherkenning. Deze toont de actuele snelheidslimiet en de geldende verkeersregels.

MINI Connected.

Met MINI Connected ben je met de rest van de wereld verbonden. Alle informatie verschijnt op het 6,5 inch Display of (optioneel) op het 8,8 inch Touchscreen Display. Koppel je smartphone via MINI Connected voor muziek, telefoongesprekken, berichten en navigatie.

Motoriseringen.

ONE:

- Benzine

- 102 PK

- Handgeschakeld

- Tweewielaandrijving

Cooper:

- Benzine of Diesel

- 116 of 136 PK

- Handgeschakeld of Automaat

- Tweewielaandrijving 

 

Cooper S: 

- Benzine of Diesel 

- 170 of 192 PK

- Handschakeld, Automaat of Sport Automaat

- Tweewielaandrijving

slide
slide
slide

MINI Yours.

Maak jouw MINI helemaal op maat. Het interieur is aan te kleden met smaakvolle tinten en topklasse leer. Het draait om materialen van de beste kwaliteit en stijlvolle designs.