MINI CLUBMAN.

6 DEUREN GROOT.

MINI CLUBMAN.

De MINI Clubman heeft een stijlvol design maar is toch heel praktisch. Het bijzondere aan de MINI Clubman zijn de twee deuren aan de achterzijde. De MINI Clubman laat jou graag een nieuwe manier van autorijden beleven. 

  

MEER DAN EEN ESTHETISCH HOOGTEPUNT.

MEER DAN EEN ESTHETISCH HOOGTEPUNT.

De achterkant van de MINI Clubman valt op. Sportieve lijnen met brede schouders, dubbele achterdeuren met verchroomde handgrepen. De horizontale achterlichtunits zijn in de achterdeuren verwerkt.

EASY OPENER.

EASY OPENER.

Nieuw bij de MINI Clubman is het easy open systeem. Als je met je voet onder de bumper beweegt, gaan de achterdeuren automatisch open.

INFOTAINMENT.

INFOTAINMENT.

Het nieuwe infotainment systeem van MINI geeft je toegang tot de hightech functies en online diensten van MINI. In het ronde iconische interface zit een kleurenscherm. Met dit scherm regel je het navigatiesysteem en het entertainmentsysteem. 

MINI HEAD-UP DISPLAY.

Het MINI Head-up display draagt bij aan veiliger autorijden. Het display is een transparant schermpje die bovenop het dashbord is geplaatst. De relevante rijgegevens zoals de snelheid, de route en gespreksinfo van je telefoon en entertainmentdetails worden op dit schermpje weergegeven.

Motorisering.

ONE:

- Benzine of Diesel

- 102 of 116 PK

- Handgeschakeld of automaat

- Tweewielaandrijving 

 

Cooper:

- Benzine of Diesel

- 136 of 150 PK

- Handgeschakeld of automaat

- Tweewielaandrijving 

 

Cooper S:

- Bezine of Diesel

- 190 of 192 PK

- Handgeschakeld, automaat of sportautomaat

- Twee- of Vierwielaandrijving

 

slide
slide
slide

MINI Yours.

Maak hem 100% jouw MINI. Voor het extrieur kun je kiezen uit bijvoorbeeld de instaplijsten, velgen, motorkapstriping, spiegelkappen en dakkleur. Bij het interieur kun je kiezen voor bijvoorbeeld een dashboardsierlijst en de kleur van de stoelen.