MINI Connected.

Naadloze innovatie, overal

Met de slimme functies en apps van MINI Connected haalt u de informatie en het entertainment van uw smartphone naar uw MINI. Handig voor interactie met uw MINI en om diverse toepassingen te gebruiken binnen en buiten de auto.

 

Altijd verbonden

Met MINI Connected bent u altijd en overal verbonden met uw MINI. Het systeem biedt u altijd inzicht in de actuele status van uw auto. Zo kunt u op ieder moment controleren hoeveel brandstof er in de auto zit en de snelste route richting de plaats waar uw MINI geparkeerd staat. Via de MINI Connected App kunt u de auto tevens ontgrendelen, de verlichting activeren of een geluidssignaal geven. 

 

Nooit meer te laat

Dankzij de multifunctionele planner die geïntegreerd is in de MINI Connected App komt u nooit meer te laat op uw afspraak. De app stelt aan de hand van uw geplande afspraken de meest praktische route op en geeft een signaal wanneer u het beste kunt vertrekken. Zo komt u nooit meer te laat!

Highlights

slide

Remote services

Met Remote Services heeft u vanaf afstand toegang tot uw MINI. Nooit meer zoeken wanneer u niet weet waar u uw MINI exact had geparkeerd! U ziet de locatie van uw auto op een kaart op uw smartphone. Daarnaast kunt u direct checken of de ramen dicht zijn, de deuren op slot zitten en of de ventillatie aan staat. 

slide

Non-stop entertainment

MINI en Spotify geven u toegang tot alle muziek die u wenst te horen. Koppel de gratis Spotify-app aan het MINI Connected systeem en geniet van 30 miljoen liedjes en Spotify radio. 

slide

Persoonlijke reisassistent

MINI Connected herkent uw rijpatronen en fungeert als uw persoonlijke reisassistent. Synchroniseer de app met uw agenda en kom nooit meer te laat. Uw MINI herkent de vertrektijden en biedt u de meest actuele informatie op basis van de verkeersinformatie. 

Download de MINI Connected App

Geniet van alle mogelijkheden die MINI Connected u biedt en haal de nieuwste versies van alle benodigde software binnen. Download de MINI Connected App, helemaal gratis!

Bekijk de video!

(Engelstalig)