De nieuwe MINI 3-deurs

Laat je alle hoeken zien

De iconische MINI 3-deurs is pittiger en leuker dan ooit. Compleet vernieuwd en nog altijd even speels, vol snelheid, grip en een perfecte wegligging. De MINI voelt zich thuis in de stad en is rijker uitgerust dan ooit. Dankzij MINI Yours personaliseer je jouw MINI nu nóg meer. Ontdek de vrijheid van plezier. 

Highlights

slide

Het kartgevoel

Klem je handen om het stuur en trap het gas in. De nieuwe MINI 3-deurs ervaar je het echte kartgevoel! Met keuze uit een 1,2 liter, 1,5 liter of 2,0 liter MINI TwinTurbo motor is er voor iedereen een geschikte MINI. Vlot, pittig en zuinig. 

slide

Nieuwe LED-verlichting

De nieuwe, innovatieve MINI matrix LED-koplampen verlichten de weg beter dan ooit. De slimme technologie detecteert een tegenligger, en dimt het licht waar nodig. 

slide

MINI Connected

Dankzij de slimme functionaliteiten van MINI Connected haal je alle informatie en entertainment vanuit je smartphone in jouw MINI. Altijd op de hoogte, ook onderweg. 

slide

MINI Priority Pack

De nieuwe MINI met Priority Pack heeft zoveel nieuws, dat je kunt blijven ontdekken. Wil jij als eerste in de nieuwe MINI met Priority Pack rijden en tot € 1.933,- voordeel ontvangen? Bestel ‘m dan snel, want er zijn slechts 200 exemplaren!

Vernieuwingen

Zo op het eerste gezicht lijkt de MINI 3-deurs een typische MINI. Maar onderhuids is er enorm veel veranderd! 

  • Union Jack achterlichten 
  • Nieuwe MINI logo 
  • Nieuwe LED-koplampen
  • 7-traps steptronic transmissie met dubbele koppeling
  • Nieuwe carrosseriekleuren: Solaris Orange, Starlight Blue of Emerald Grey
  • Nieuwe interieurpanelen

 

Boek nu uw proefrit

Ontdek de nieuwe MINI 3-deurs zelf bij Ekris tijdens een proefrit. De nieuwe MINI is vanaf eind maart te zien in onze showrooms. 

slide
slide
slide

MINI Yours Customised

Jouw MINI helemaal eigen maken? Dat kan nu dankzij MINI Yours Customised.

 Met behulp van intelligente 3D-printing technologie kun je zelf een gepersonaliseerde interieur- en exterieuraankleding bestellen. Pas bijvoorbeeld de rechterkant van het dashboard aan met een design en kleuren die volgens je eigen smaak zijn. Ook de side scuttles aan de buitenkant zijn te personaliseren. 

Last but not least kun je je eigen lichtprojectie op de grond bepalen en de instaplijsten voorzien met unieke verlichting.