De MINI 3-deurs.

Laat je alle hoeken zien.

De MINI 3-deurs.

Aan de buitenkant zie je meteen wat ‘m zo nieuw maakt: LED-koplampen, achterlichten met Union Jack design en een gloednieuw MINI logo. Maar ook aan de binnenkant heeft deze MINI het nieuwste van het nieuwste: Touchscreen Navigatie, Apple CarPlay, Real Time Traffic Information en MINI Remote Services om hem op afstand te bedienen.

Highlights.

Het kartgevoel.

Het kartgevoel.

Klem je handen om het stuur en trap het gas in. Met de nieuwe MINI 3-deurs ervaar je het echte kartgevoel! Met keuze uit een 1,2 liter, 1,5 liter of 2,0 liter MINI TwinTurbo motor is er voor iedereen een geschikte MINI. Vlot, pittig en zuinig. 

Nieuwe LED-verlichting.

Nieuwe LED-verlichting.

De nieuwe, innovatieve MINI matrix LED-koplampen verlichten de weg beter dan ooit. De slimme technologie detecteert een tegenligger, en dimt het licht waar nodig. 

MINI Connected.

MINI Connected.

Dankzij de slimme functionaliteiten van MINI Connected haal je alle informatie en entertainment vanuit je smartphone in jouw MINI. Altijd op de hoogte, ook onderweg. 

Park assistant.

De MINI parkassistant helpt je bij het parkeren van jouw MINI. Zelfs de allerkleinste parkeervakken zijn nu geen probleem meer. Optioneel is de achteruitrijcamera, deze camera houdt tijdens het achteruitrijden in de gaten wat er achter de auto gebeurt. Dit maakt de MINI 3-deurs een stuk veiliger.

MINI Yours Customised.

Jouw MINI helemaal eigen maken? Dat kan nu dankzij MINI Yours Customised.

Met behulp van intelligente 3D-printing technologie kun je zelf een gepersonaliseerde interieur- en exterieuraankleding bestellen. Pas bijvoorbeeld de rechterkant van het dashboard aan met een design en kleuren die volgens je eigen smaak zijn. Ook de side scuttles aan de buitenkant zijn te personaliseren. 

Last but not least kun je je eigen lichtprojectie op de grond bepalen en de instaplijsten voorzien met unieke verlichting.

Motoriseringen.

ONE:

- Benzine of Diesel

- 95 of 102 PK

- Handgeschakeld of automaat

- Tweewielaandrijving 

 

Cooper:

- Benzine of Diesel

- 116 of 136 PK

- Handgeschakeld of automaat 

- Tweewielaandrijving  

 

Cooper S:

- Benzine of Diesel

- 170 of 192 PK

- Handgeschakeld, automaat of sport automaat

- Tweewielaandrijving 

slide
slide
slide

Vernieuwingen.

Zo op het eerste gezicht lijkt de MINI 3-deurs een typische MINI. Maar onderhuids is er enorm veel veranderd! 

  • Union Jack achterlichten 
  • Nieuwe MINI logo 
  • Nieuwe LED-koplampen
  • 7-traps steptronic transmissie met dubbele koppeling
  • Nieuwe carrosseriekleuren: Solaris Orange, Starlight Blue of Emerald Grey
  • Nieuwe interieurpanelen