Kijk mij!

Ontdek de nieuwe MINI modellen.

Video

Het is eindelijk zover! Vanaf 17 april zijn de nieuwe MINI 3-deurs, MINI 5-deurs, MINI Cabrio en MINI Electric bij ons in de showroom. Een spannend moment, want nooit eerder werden er zoveel nieuwe MINI modellen tegelijk geintroduceerd. 

 

Wil jij getuige zijn van deze speciale gelegenheid en deze nieuwkomers, op afspraak, met eigen ogen bewonderen? Via ons afspraakformulier kun je eenvoudig een showroombezoek plannen. Wil je meer dan alleen de nieuwe MINI's bewonderen? Plan dan een proefrit in een van de nieuwe MINI modellen via ons proefritformulier.

 

Opvallen en gezien worden doe je in een nieuwe MINI van Ekris. Deze grote en unieke MINI introductie kunnen wij niet zo maar aan ons voorbij laten gaan. Daarom vieren wij dit graag met jou. Zo kun je een rijk uitgeruste nieuwe MINI 3-deurs Private Leasen tegen een extra scherp maandbedrag en laten wij je op een speciale manier kennismaken met de nieuwe MINI Electric. 

KIJK MIJ!

In mijn nieuwe MINI.

Wat is dat een fijn gevoel, eindelijk een nieuwe MINI. Dat moet iedereen zien toch? Zelfs zonder opvallende looks zal je gezien worden in één van de vier nieuwe MINI’s. Of je nou kiest voor de praktische 5-deurs, de sportieve 3-deurs, de duurzame Electric of de Cabrio voor de fun; met een MINI van Ekris rijd jij rond met een glimlach van oor tot oor.

youtube

MINI 3-DEURS.

LEKKER SPORTIEF.

MINI 3-deurs zijkant

MINI 5-DEURS.

ENORM PRAKTISCH.

Nieuwe MINI 5-deurs zijkant

MINI CABRIO.

OPENLIJK STIJLVOL.

MINI Cabrio Zijkant

MINI ELECTRIC.

DUURZAME FUN.

MINI Electric zijkant

EXCLUSIEF PRIVATE LEASE AANBOD.

Rijk uitgeruste MINI 3-DEURS. 1 van 25.

Ter ere van deze unieke modelintroductie profiteer je bij Ekris van een scherp Private Lease aanbod op de nieuwe MINI 3-deurs One Classic uitvoering. Vanaf € 349,- per maand rijd je al in een nieuwe en rijk uitgeruste MINI 3-deurs, maar wees er dan snel bij. We hebben namelijk maar 25 van deze Limited Editions MINI Private Lease modellen beschikbaar. 

MINI 3-deurs voorkant rijdend


MINI Electric groen rijdend

Ervaar elektrisch rijden.

Tijdens een tweedaagse proefrit.

Nog niet bekend met elektrisch rijden, maar wel heel erg nieuwsgierig naar hoe een elektrische MINI rijdt en wat er allemaal bij elektrisch rijden komt kijken? Bij Ekris MINI kun je nu echt goed kennis maken met de vernieuwde MINI Electric tijdens een tweedaagse proefrit.

 

In deze twee dagen ga je echt alles meemaken wat elektrisch rijden zo leuk maakt. Je ervaart het elektrische go-kart gevoel van de MINI Electric, de fun wanneer je het gaspedaal intrapt en wegschiet als een kleine raket, het opladen van de MINI Electric, het voorverwarmen van de auto om zo het maximaal uit het rijbereik te halen, maar bovenal ervaar je de fun van een elektrische MINI.

 

Wil jij elektrisch rijden ervaren vul dan ons formulier in en wij nemen contact met jou op om een afspraak te plannen. 

BMW
Ekris BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.