Nieuwsitem

Spelers IJsselmeervogels ontvangen sleutels nieuwe MINI Countryman

Op vrijdag 29 juni ontvingen de spelers van voetbalvereniging IJsselmeervogels uit Spakenburg de sleutels van hun nieuwe MINI Countryman. Ekris is al jarenlang trouwe sponsor van de succesvolle amateurclub die zich ook dit seizoen krachtig staande houdt in de 2e Divisie van het Nederlandse voetbal.

 

De keuze voor het merk MINI kwam niet uit de lucht vallen. “Het sportieve en dynamische karakter van MINI past perfect bij de kernwaarden van onze voetbalclub,” aldus André van Diermen, Hoofd Technische Commissie bij IJsselmeervogels. “Bovendien hebben wij al jarenlang een goede relatie met Ekris. Wij zijn trots op deze samenwerking en ons vernieuwde wagenpark!”

 

Niet zomaar een MINI

Maar liefst zeven van de elf spelers, inclusief de trainer van IJsselmeervogels, rijden de komende drie jaar met een prachtige MINI Countryman onder andere naar de trainingen. De MINI Countryman is niet zomaar een MINI, maar een grote en sportieve SUV. Het ruimste model van MINI is een echte allrounder en biedt makkelijk ruimte aan vier volwassenen. Bovendien heeft de Countryman 1.390 liter bagageruimte. Hij is standaard rijk uitgerust en voorzien van een echte premium uitstraling.

 

Bekijk de video!