Nieuwsitem

Ekris MINI levert “Spermobiel” aan “Oei, ik groei!”

Ekris MINI is een samenwerkingsverband aangegaan met “Oei, ik groei!”, de houvast van menig ouder bij de ontwikkeling van baby’s.

Het boek “Oei, ik groei!” is al 25 jaar een wereldwijde bestseller met tips, tricks & mindblowing inzichten in de ontwikkeling van baby’s. Nieuw is het zwangerschapshandboek van “Oei, ik groei!”. In dit boek wordt per week beschreven wat er zich allemaal afspeelt tijdens de zwangerschap van ontstaan tot geboorte door middel van tekst met illustraties.

 

Om dit boek te promoten, heeft “Oei, ik groei!” een presentatietour gepland langs boekenbeurzen, verloskundigenpraktijken, business events en VIP-meetings in Nederland. Deze tour doen zij geheel in stijl, met een MINI Clubman van Ekris die voor de gelegenheid is omgetoverd in een  “Spermobiel”.  Maar liefst 3 maanden lang kun je deze bijzondere MINI aanschouwen op diverse plekken in Nederland. We wensen ”Oei, ik groei!” heel veel succes met de promotie.