Nieuwsitem

Grootste MINI Store van Europa

Langs de A2 in Breukelen heeft Ekris de grootste MINI Store van Europa geopend.  De vestiging Ekris MINI Utrecht is een “stand-alone” MINI-vestiging, die volledig zelfvoorzienend is. De vestiging beschikt over een volledig gemoderniseerde werkplaats die ruimte biedt aan 7 monteurs. Verder is er ruim 1.800 m2 om jou de complete MINI experience te laten beleven met het complete gamma aan MINI modellen. De bovenverdieping van ons pand is ingericht om het MINI Occasion Next label optimaal te kunnen presenteren. Hiermee hebben we in Breukelen ook het grootste aanbod MINI Occasions op voorraad.

 

MINI Electric

Een deel van de showroom zal straks een podium bieden aan de MINI Electric. Dit volledig elektrische model gaat een zeer belangrijke rol vervullen binnen het aanbod MINI’s en is vanaf maart 2020 te bewonderen in onze showrooms. Ook in de werkplaats hebben we alle voorbereidingen getroffen om de MINI Electric te kunnen voorzien in onderhoud. Buiten zijn voldoende laadpalen geïnstalleerd om de elektrische MINI’s snel te kunnen laden.

 

Complete MINI-ervaring

Jij kunt jevolledig onderdompelen in de wereld van MINI bij Ekris MINI in Breukelen. Voldoende en ruime parkeerplekken, een comfortabele wachtruimte, een exclusieve MINI Lifestyle shop en een volledig aanbod MINI’s inclusief alle John Cooper Works modellen en straks ook de MINI Electric staan jou te wachten in Breukelen. Kom langs om een kijkje te nemen en laat je volledig onderdompelen in alles dat MINI te bieden heeft.

 

Kom langs