Nieuwsitem

Elektrische John Cooper Works.

Elektrisch rijden heeft de toekomst en daarom zit MINI niet stil als het om het ontwikkelen van elektrische auto’s gaat. Op dit moment is de MINI Electric de enige volledig elektrische MINI in het modellengamma, maar achter de schermen wordt er hard gewerkt aan uitbreiding van het elektrische aanbod. Dit biedt ook kansen voor de snelste MINI, de John Cooper Works modellen.

 

Sportief en elektrisch.

De kenmerkende sportieve prestaties van een John Cooper Works, maar dan volledig elektrische aangedreven. Als het aan MINI ligt gaat dat er zeker van komen. Met de MINI Electric heeft MINI namelijk al weten aan te tonen hoe het voor MINI kenmerkende go-kart rijplezier kan samengaan met emissievrij rijden. Om aan te tonen hoe belangrijk elektrificatie is voor MINI worden nu ook elektrische John Cooper Works modellen getest.

 

Het doel is om een unieke mix van duurzaamheid, passie en kracht te laten samenkomen in een fully electric John Cooper Works model. Met deze nieuwe focus op elektrische prestaties creëert MINI tevens de mogelijkheid om het onderscheidende profiel van het merk John Cooper Works meer dan ooit tevoren verder aan te scherpen.

 

De eerste tests met een volledig elektrische John Cooper Works heeft al plaatsgevonden. Gehuld in camouflage ging een elektrische JCW op pad op de Nürburgring. Wanneer we een elektrische John Cooper Works uitvoering kunnen verwachten is niet bekend, maar wij houden jullie uiteraard op de hoogte.slide
slide
slide
slide
BMW
Ekris BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.