Ekris MINI Night Rally 2019

Bestel uw tickets nu

In samenwerking met de NewMINIClub Nederland organiseert Ekris MINI in de nacht van zaterdag 16- op zondag 17 februari 2019 de tweede editie van de Ekris MINI Nightrally! Tijdens deze spectaculaire nachtrit volg je samen met talloze mede MINI-rijders een zorgvuldig samengestelde route. De start vindt plaats tussen 03.00 uur en 04.00 uur 's nachts bij Ekris Zeist en de rit eindigt rond 08.00 bij Ekris Arnhem. 

 

Tickets bestellen?

De Ekris MINI Night Rally is een zorgvuldig georganiseerde rally, met als afsluiter een geheel verzorgd ontbijt bij Ekris Arnhem. Om deel te kunnen nemen vragen wij daarom een bijdrage van € 17,50,- per persoon. Let op! Dit bedrag betaalt u per deelnemer, niet per auto. 

BASISINFORMATIE

Datum: Zondagochtend 17 februari
Ontvangst: Vanaf 03:00

Starttijd: Vanaf 04.00

Startlocatie: Ekris Zeist, Blanckenhagenweg 22-24, 3712 DE Huis Ter Heide

 

Eindtijd: Tussen 08.00 uur en 09.30 uur

Eindlocatie: Ekris Arnhem, Markweg 4, 6883 JM Velp

 

LET OP: NEEM UW GEPRINTE E-TICKET MET QR CODE MEE.

Aftermovie Ekris MINI Night Rally 2018

Additionele informatie

De Ekris MINI Night Rally duurt in totaal 3,5 tot 4 uur. Dit betekent dat u lange tijd in de auto zit. Bij aankomst in Zeist ontvangt u van ons een goodiebag gevuld met het routeboekje en wat lekkers voor onderweg. Denk er aan dat u zelf ook eten en drinken naar behoefte meeneemt!

NOODGEVALLEN

Voor noodgevallen of 'pech onderweg' rijdt er een Ekris Safety Car mee in de rally met hierin onze eigen mensen, inclusief een monteur! Mocht u stil komen te staan, is hulp dus altijd dichtbij. De noodnummers van deze monteurs vindt u in het routeboekje.

 

 

Disclaimer

Het deelnemen aan rijden in groepsverband geschiedt voor eigen risico en onder eigen verantwoordelijkheid van de deelnemer. (Ook indien je in een groep rijdt, voorafgegaan door een organisator en/ of voorrijder) Houdt je aan de verkeersregels in de breedste zin!  Met jouw deelname ga je ermee akkoord dat wij als organisatie en New MINI Club Nederland, niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor ongevallen en eventuele ontstane (gevolg)schade(s).