MINI Pechhulp.

Iedere nieuwe MINI heeft tot 5 jaar standaard pechhulp door heel Europa. We hopen natuurlijk dat je deze service nooit nodig gaat hebben, maar het is wel een lekker idee dat je nooit langs de kant komt te staan. Uiteraard laten we ook na die vijf jaar niet aan je lot over. Voor MINI's tussen de 5 en 10 jaar oud hebben we MINI Verlengde Pechhulp. 

 

Online verlengt u de pechhulp met een jaar voor €85,-. In combinatie met een werkplaatsafspraak verlengt u de pechulp met een jaar voor €55,-. Bijvoorbeeld in combinatie met een gratis vloeistoffen- en bandenspanningscontrole. Meer weten? Neem direct contact op of sluit Verlengde Pechhulp online af.

De voordelen van MINI Pechhulp.

  • Service in de hele EU

Bij pech komen we je door heel Europa helpen. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Mocht het nodig zijn dan slepen we je MINI weg en zorgen we dat je je reis zo snel mogelijk weer kan vervolgen. 

 

  • Vervangend vervoer

Omdat je eindbestemming niet de kant van de weg is, helpen we je verder naar waar je naartoe op weg was. Afhankelijk van hoe ver je nog moet reizen regelen we een taxi, trein of vlucht voor je.

 

  • Reperatie en hotelkosten

Mocht de reparatie in het buitenland langer duren dan drie dagen, dan zorgen we ervoor dat jij en je MINI veilig terug naar huis worden gebracht. Tot die tijd verblijven jij en je passagiers maximaal 4 nachten op onze kosten in een 4-sterrenhotel.

 

De spelregels: Natuurlijk willen we je zo comfortabel mogelijk opvangen bij pech aan je MINI. Maar lees voordat je incheckt in een zes-sterren resort en een eersteklas ticket naar huis boekt wel even de voorwaarden.

Wat te doen bij pech?

Heb je pech onderweg? Zorg dan eerst dat je veilig tot stilstand komt langs de kant van de weg. Zet je alarmlichten aan en zorgt dat alle passagiers op een veilige plek áchter de vangrail staan. 

Pech in Nederland?

Bel 0800-0321

 

Pech in het buitenland?

Bel +31880357357