Trekhaak en dakdragers.

Voor een ontspannen vakantie.

Trekhaak en dakdragers.

Als je met jouw MINI op vakantie gaat wil je natuurlijk wel alles mee kunnen nemen. Daarom kun je bij Ekris nu terecht voor dakdragers, dakkoffers en fietsendragers voor je MINI. Zo heb je ruimte genoeg voor al je spullen. Liever de fietsen meenemen op vakantie? Met de afneembare trekhaken van MINI neem jij eenvoudig de fietsen meenemen zodat je op vakantie lekker een rondje kunt fietsen. 

MINI 3 Deurs 2017 - Dakreling

MINI 3 Deurs

Wil je een dakreling laten monteren op jouw MINI 3-deurs dan kost dat nu geen €1.164,-, maar €935,-*. Nog geen dakreling in huis? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bekijk ons aanbod dakdragers en dakkoffers. 

MINI 5 Deurs 2017 - Dakreling

MINI 5 Deurs

Wil je een dakreling laten monteren op jouw MINI 5-deurs dan kost dat nu geen €1.164,-, maar €935,-*. Nog geen dakreling in huis? Neem dan eens een kijkje in onze webshop en bekijk ons aanbod dakdragers en dakkoffers. 

MINI Clubman 2016 - Trekhaak

MINI Clubman

Wil je jouw MINI Clubman laten uitrusten met een afneembare trekhaak dan ben je bij Ekris aan het juiste adres. Een afneembare trekhaak voor de MINI Clubman kost je tijdelijk €1.396,- inclusief montage*, in plaats van €1.615,-. Interesse in het een trekhaak voor onder jouw MINI Clubman, of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw MINI? Vul ons formulier in en wij nemen contact met je op. 

MINI Countryman 2019 - Trekhaak

MINI Countryman

Wil je jouw MINI Countryman laten uitrusten met een afneembare trekhaak dan ben je bij Ekris aan het juiste adres. Een afneembare trekhaak voor de MINI Countryman kost je tijdelijk €1.055,- inclusief montage*, in plaats van €1.225,-. Interesse in het een trekhaak voor onder jouw MINI Countryman, of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw MINI? Vul ons formulier in en wij nemen contact met je op. 

Meer informatie.

Wil je weten of jouw MINI geschikt is voor een dakreling of trekhaak. Neem dan contact met ons op via het Offerte aanvraag formulier en dan gaan wij het voor je uitzoeken. Niet iedere MINI is namelijk geschikt voor het monteren van een trekhaak. 

*Prijzen verschillen per auto afhankelijk van opties en specificaties.

Actie geldig t/m 30 juni.

BMW

Ekris BMW

Ontdek alles over BMW.