Ekris Utrecht

Uw BMW en MINI Dealer

Ekris Utrecht

Professioneel en persoonlijk

Ekris houdt van Utrecht! Wij zijn:

 

 • Professioneel en persoonlijk
  Bij Ekris Utrecht bent u op de juiste plek. Zowel in de showroom als werkplaats voorzien wij u van gedegen advies. Service en persoonlijk contact met u als klant heeft bij ons de prioriteit. We bieden u daarbij een totaaloplossing voor mobiliteit, met leasing-, financierings- en verzekeringsproducten op maat.

 • Nauw betrokken bij de stad Utrecht
  Wij laten ons graag zien op evenementen, sponsoren diverse sportclubs en werken graag samen met Utrechtse ondernemers. Zo zijn we aanwezig bij onder meer de Utrechtse Haringparty en zijn wij partner van Utrecht 4 Global Goals

 • Ongedwongen
  Heeft u een vraag over uw huidige of toekomstige BMW? Onze Product Genius Rens Smorenberg verkoopt u geen auto, maar laat zich graag uithoren over de werking van alle systemen en innovaties waarmee een BMW is uitgerust. Vrijblijvend, dat spreekt voor zich. Daarnaast kunt u altijd langskomen voor een proefrit in één van onze auto's.

 • Servicegericht 
  De koffie staat voor u klaar. Wij zorgen er graag voor dat u zich bij ons thuis voelt, met goed op elkaar ingespeelde teamleden zetten wij ons dagelijks in voor uw rijplezier!

Kom eens langs!

Heeft u behoefte aan advies over een nieuwe- of gebruikte BMW of MINI? Of maakt u graag kennis met onze mensen? Stap dan gerust eens binnen. Bekijk hieronder de routebeschrijving. 

 

Routebeschrijving

 

Bekijk voorraad

 

Maak werkplaatsafspraak

Een aantal van onze mensen

slide

Coen Enklaar

“Wij zijn dé BMW dealer voor de regio Utrecht en trefpunt voor autoliefhebbers. Op een ongedwongen manier zaken doen is ons devies, wij zijn daarbij graag uw partner.”

slide

Wim Vermeulen

"Ik stel mij graag voor aan u, ik ben Wim Vermeulen en sinds najaar 2014 werkzaam bij Ekris Utrecht als Parts Manager. BMW maakt rijden geweldig, wij bij Ekris werken in de hoogste versnelling om met onze serviceverlening uw verwachtingen als klant te overtreffen. Wij staan altijd voor u klaar en doen wat wij beloven, zo zijn wij zelfs met onze BMW en MINI webshop 24 uur per dag bereikbaar.”

slide

Edwin Veenhof

"In de 16 jaar bij Ekris vol veranderingen en vernieuwingen is de aandacht en de service voor de klant nog steeds het belangrijkste." 

slide

Frans Fidder

"Het merk MINI is onderscheidend, onze klanten ook! Ik probeer elke dag weer de juiste 'match' tussen klant en auto te zoeken." 

slide

Bart Rijsterborgh

"Ekris Utrecht is sinds de introductie van het merk BMW i officieel BMW i agent. Omdat wij in Utrecht vanaf het begin betrokken zijn bij BMW i en haar modellen, de BMW i3 en BMW i8,  kunnen wij u er alles over vertellen en is ons op dit gebied niets onbekend."

Vestigingsinformatie

slide

Ekris Utrecht

Proostwetering 51

3543 AC Utrecht

030 - 271 36 25

utrecht@ekris.nl

 

Openingstijden showroom

Maandag t/m vrijdag 09:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag 09:00 uur - 17:00 uur