CE02_mobiel
CE02_mobiel

BMW CE 02 LAUNCH EDITION.

De stadsicoon die u moet hebben!

ICOON VAN DE URBAN MOBILITY SCENE.

BEWEEG DE STAD OP DE BMW CE 02 LAUNCH EDITION.

De BMW CE 02 is het Urban Mobility icoon dat u moet hebben! Deze Launch Edition is de ideale city bike en als early adopter ontvangt u nu een gratis Highline-pakket en daarnaast geniet u ook van een speciaal introductie tarief. Zo heeft u de CE 02 AM variant al vanaf € 6.990,-. De A1 variant voor motorrijders is er vanaf € 7.990,-. Kunt u niet wachten om stijlvol en elektrisch door de straten en steegjes van uw favoriete stad te rijden, vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

OVER DE BMW CE 02 LAUNCH EDITION.

De BMW CE 02 inspireert door zijn onconventionele stijl en consequente toekomstbestendigheid. Bestelt u de CE 02 voor de marktintroductie, dan ontvangt u een gratis upgrade met het Highline-pakket. Met een uitgesproken en gedurfd design onderscheidt de BMW CE 02 zich van de rest.

Met het Highline-pakket geeft u de stad kleur. Met lak in Cosmicblack uni-lak 2, een driekleurig buddyseat Pro, goudkleurige voorvork en diverse tapes rijdt u een echte blikvanger.  Met Bluetooth-interface, SP Connect smartphone houder, externe snellader en Backend Connectivity bent u altijd verbonden met uw BMW.