BMW-Motor-Voorkant-wit-rijdend-asfalt-header-mobiel
BMW-Motor-Voorkant-wit-rijdend-asfalt-header-mobiel

ZAKELIJK LEASEN.

Motor van de zaak.

OPTIMALE VRIJHEID.

ZAKELIJK EEN BMW MOTOR LEASEN.

Kies voor gemak en zekerheid door een nieuwe BMW motor zakelijk te leasen voor een vast bedrag per maand. In dit scherpe maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer na 24 uur. Het zit allemaal in het zakelijke leasetarief. Het enige wat u nog hoeft te betalen zijn de brandstofkosten en eventuele boetes.

Hoe lang het zakelijk leasecontract loopt en met welke kilometrage kiest u helemaal zelf. Over de restwaarde hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wij blijven eigenaar van de motor en na afloop van de overeenkomst levert u de motor bij ons in. Tenzij u besluit de motor van ons over te kopen.

WAT MAAKT HET INTERESSANT?

VOORDELEN ZAKELIJK LEASEN.

 1. Eén vast, all-in bedrag per maand
 2. Geen grote eenmalige investering
 3. Onderhoud en reparatie bij uw Motorrad dealer
 4. U kunt rekenen op service en mobiliteit
 5. De BMW motorfiets staat niet op de bedrijfsbalans
 6. U hoeft zich geen zorgen te maken over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 7. Na afloop van het contract, heeft u de mogelijkheid om de motorfiets van ons te kopen
BMW-CE-04-zijkant-klinkers-futurum

WAAR VOOR UW GELD.

DIT IS INBEGREPEN IN HET MAANDBEDRAG.

Benieuwd naar wat er standaard allemaal is inbegrepen bij het maandelijkse zakelijke leasetarief. Wij sommen het even voor u op:

 • Afschrijving en een concurrerende rente.
  U gaat een vaste en concurrerende rente betalen. Daarnaast betaalt u afschrijvingskosten omdat de waarde van de motor gaat verminderen. Deze kosten zijn opgenomen in het maandbedrag.
 • All risk verzekering.
  Kiest u voor zakelijk leasen dan is uw motor direct all risk verzekerd met een eigen risico van slechts € 135,- per schadegeval.
 • Onderhoud en reparatie.
  Mocht er onverhoopt een onderdeel van de motorfiets kapot gaan door slijtage of een mechanische tekortkoming, dan kunt u altijd bij ons terecht.
 • Houderschapsbelasting.
  De houderschapsbelasting van uw BMW motor is meegenomen in het maandelijkse tarief.
 • Vervanging van banden.
  Zijn de banden van uw motor aan vervanging toe dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze kosten zijn meegenomen in het maandbedrag.
 • Pechhulp.
  Komt u met pech langs de weg te staan dan schieten wij u te hulp.
 • Afleverkosten en leges.
  In het maandbedrag zijn de afleverkosten en de leges inbegrepen. Zo weet u zeker dat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Is dit nog niet voldoende voor u dan is het mogelijk om in overleg extra's toe te voegen zoals een tankpas of vervangend vervoer.

DIRECT INZICHT.

INTERESSE IN ZAKELIJK LEASEN?

Heeft u interesse in het zakelijk leasen van een BMW motor en wilt u direct weten welk maandbedrag daaraan verbonden is? Klik dan op onderstaande button en zoek de BMW motor van uw dromen in onze productwijzer.