BMW-Motorrad-Sport-Circuit-Mobiel
BMW-Motorrad-Sport-Circuit-Mobiel

SPORT.

Op volle snelheid.

FOCUS OP NAUWKEURIGE PRESTATIES.

Vliegen over het raceasfalt. De Sport motoren van BMW zijn gemaakt voor pure snelheid en het betere bochtenwerk. U en uw motor hebben een drang naar grip en snelheid, zijn op zoek naar de perfecte lijn en de grenzen worden opgezocht. Iedere millimeter telt op een Sport machine van BMW. Beheers bochten als een echte baas op uw BMW sportmotor.

RACING LIKE NO OTHER.

DE BMW M 1000 RR.

Laat u uitdagen door de BMW M 1000 RR. Prestatiedrang is immers toch heerlijk als u zich echt wilt laten gelden. Ervaar de pure motorsport technologie van deze sportmotor en u bent zeker weten verkocht.

BMW-M-1000-RR-M-kleuren-zijkant-Pitlane
BMW-R-1250-RS-Geel-zijkant-asfalt

SPORTIEF TOUREN OP DE LINKERBAAN.

DE BMW R 1250 RS.

Bent u op zoek naar een tourmotor met het predicaat sport? Stop met zoeken, want de BMW R 1250 RS is precies wat u zoekt. Deze sportieve machine is namelijk lekker snel op dreef voor fijne en sportieve ritten.

DE SUPERBIKE VAN SUPERLATIEVEN.

DE BMW S 1000 RR.

Zoek de grenzen en de ideale lijn op met de BMW S 1000 RR. Een ontembare kracht stuwt uw RR helemaal naar het limiet - met een maximaal koppel van 113 Nm bij 11.000 t/min en een koppelkromme van ten minste 100 Nm over een toerengebied van 5.500 tot 14.500 t/min. 

BMW-S-1000-RR-M-Kleuren-zijkant-pitlane