BMW-R-1300-GS-Adventure-Rood-Grijs-Zijkant-Header-Mobile-Ekris
BMW-R-1300-GS-Adventure-Rood-Grijs-Zijkant-Header-Mobile-Ekris

BMW R 1300 GS ADVENTURE.

Next level avontuur.

FINESSE NAAR NIEUWE HOOGTEN GETILD.

OVER DE BMW R 1300 GS ADVENTURE.

De BMW R 1300 GS Adventure heeft finesse naar nieuwe hoogten getild. Dit geldt zowel voor het design van de motorfiets en de bijbehorende prestaties. De tweecilinder boxermotor vormt de kern van de BMW R 1300 GS Adventure. De marktintroductie van de BMW R 1300 GS Adventure staat gepland voor eind 2024 en prijzen van deze machine beginnen bij € 26.950,-.

Meer informatie over de BMW R 1300 GS Adventure leest u op deze pagina. 

Kopen vanaf

€ 26.950

HERKENBAAR ENDURO.

EXTERIEUR BMW R 1300 GS ADVENTURE.

Het design van de BMW R 1300 GS Adventure is naar een hoger niveau getild. De R 1300 GS Adventure is standaard voorzien van een zeer compacte full-LED koplamp. Deze lichtunit bestaat uit één LED-unit voor dim- en grootlicht en wordt aangevuld door vier LED-units voor dagrij- en zijverlichting. LED richtingaanwijzers zijn geïntegreerd in de handkappen.

Verder valt de aluminium brandstoftank op in het design van de BMW R 1300 GS Adventure. De tank bevat tevens drie bevestigingselementen zodat u meer bagage kunt meenemen onderweg. Het grote windscherm met twee transparante windgeleiders zorgt voor een stille en comfortabele rit.

Standaard is de BMW R 1300 GS Adventure uitgerust met onder meer: Verwarmbare handvatten, Kruisspaakvelgen, LED achterlicht en bagagerek. 

4 VARIANTEN.

UITVOERINGEN.

Wie interesse heeft in de BMW R 1300 GS Adventure heeft keuze uit vier varianten. We zetten ze graag één voor één voor u op een rijtje.

  • Standaarduitvoering met Racing Red Unilak, zilverkleurige tank, zwarte of rode buddyseats, zwarte wielen en rode handkappen.
  • Triple Black met zwarte accenten, Tinted Clear Coat aluminium brandstoftank, zilverkleurige inserts op de valbeugel, grijze handkappen en zwart-grijze buddyseat.
  • GS Trophy in Racing Blue Metallic met Light White unilak en strepen in Racing Red. Gepoedercoate elementen in Avus Black mat metallic, rode handkappen en rood/zwarte buddyseat.
  • Option 719 Karakorum in exclusieve kleur Aurelius Green metallic mat. Goudkleurige lijnen, Option 719 badge en componenten van Shadow gefreesd aluminium. Goudkleurige wielen, valbeugel in zwart en grijze handkappen. De buddyseat is zwart/grijs.

OPTIMAAL GENIETEN.

PERFORMANCE.

De BMW R 1300 GS Adventure is uitgerust met een tweecilinder boxermotor waarbij de transmissie onder de motor is geplaatst. De 1.300 cc motor levert een vermogen van 145 pk bij 7.750 t/min. 

De nieuwe EVO Telelever voorwielgeleiding en herziene EVO Paralever achterwielgeleiding zorgen voor toegenomen stuurprecisie en rijstabiliteit. Verder beschikt de BMW R 1300 GS Adventure standaard over vier rijmodi. Naast Eco, Road en Rain is er ook de Enduro rijmodus. Seleteert u deze modus dan is er sprake van een offroad-setup voor betere handling op onverharde ondergrond.

Optioneel is de Automated Shift Assistant (ASA) beschikbaar. Deze assistent maakt motorrijden nog gemakkelijker en comfortabeler. Automated Shift Assistant zorgt er voor dat koppelen en schakelen automatisch verloopt zonder dat de dynamiek van het schakelen verloren gaat.