BMW-R18-Rood-Zijkant-voorkant-haven-header-mobiel
BMW-R18-Rood-Zijkant-voorkant-haven-header-mobiel

PRIVATE FINANCE.

Privé financieren van een BMW Motor.

VASTE LOOPTIJD EN RENTE.

PRIVÉ FINANCIEREN VAN EEN BMW MOTOR.

Wilt u een nieuwe of gebruikte BMW motorfiets privé financieren, dan kunt u kiezen voor de zekerheid van BMW Private Finance. Het maandbedrag bestaat uit aflossing en vaste rente. Zo hoeft u dus niet in één klap het complete aankoopbedrag te betalen. Zelf zorgt u voor onderhoud, reparatie, verzekering en motorrijtuigenbelasting.

Hoe Private Finance precies werkt leggen wij u graag uit.

BMW-850-GS-range

ALLE INS EN OUTS.

ZO WERKT PRIVATE FINANCE.

Met BMW Private Finance kiest u voor zekerheid, want de rente en de looptijd staan vast. Zo weet u exact waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. Tussentijds extra aflossen is mogelijk tegen een vergoeding. Na afloop van het contract is de motorfiets van u. Of bent u tegen die tijd weer toe aan een nieuwe? Dan ruilt u de BMW motorfiets gewoon in.

De maandlasten verlagen door een aanbetaling te doen of een slottermijn af te spreken is mogelijk. Over de slotsom betaalt u gedurende de looptijd alleen rente en geen aflossing. Aan het einde van de looptijd betaalt u het slotbedrag in één keer of u kiest ervoor om de slotsom opnieuw te financieren.

WIST U DAT?

ACCESSOIRES EN KLEDING MEEFINANCIEREN.

Wist u dat het mogelijk is om originele BMW Motorrad kleding en accessoires mee te financieren. Dit kan tot een maximum van 20% van de aanschafprijs van de machine waarbij een maximum geldt van € 3.000,-.

BMW-Motor-Motorschoenen

DIRECT INZICHTELIJK.

INTERESSE IN PRIVATE FINANCE?

Heeft u interesse gekregen in de Private Finance mogelijkheden voor een BMW machine? Met één druk op onderstaande knop komt u direct in de Private Finance productwijzer uit zodat u de maandtarieven per BMW motor kunt ontdekken.