BMW OCCASION KOPEN?

Bent u op zoek naar een BMW Occasions dan bent u bij Ekris aan het juiste adres. Iedere Ekris vestiging beschikt namelijk over een ruime voorraad BMW Occasions. In Utrecht kunt u ook het Ekris Premium Selection Center vinden. Deze speciale vestiging staat vol met BMW Occasion modellen. Van BMW 1 Serie tot BMW M4, wij hebben voor iedereen de BMW van hun dromen.

WAT IS BMW PREMIUM SELECTION?

Een BMW met het Premium Selection keurmerk is een BMW waarvan de volledige historie bekend is, de kilometerstand geverifieerd is en de auto is goedgekeurd door ons na een inspectieronde. Koopt u een BMW met het Premium Selection keurmerk dan krijgt u 24 maanden garantie zonder kilometerbeperking. Zo gaat u echt zorgeloos genieten van uw BMW.

ELEKTRISCH RIJDEN WORDT BELANGRIJKER.

De afgelopen jaren legt BMW meer focus op elektromotoren. In een korte tijd zijn een hoop elektrische modellen op de markt gebracht. Zo begon BMW met de BMW i3 als allereerst volledig elektrisch model. Een compact model, ideaal voor de stad. Dit model wordt niet meer geproduceerd, maar als occasion is deze wel verkrijgbaar.

Na de BMW i3 kwam de het eerste elektrische X model van BMW op de markt, namelijk de BMW iX3. Dit model mag met recht een Sports Activity Model genoemd worden dankzij de sportieve prestaties. 

Vrij snel daarna volgde de luxe BMW iX, verrijkt met de allernieuwste innovaties op het vlak van elektrificatie, connectiviteit en autonoom rijden. 

Met de BMW i4 heeft BMW elektrisch rijden weten te combineren met sportief rijden. Kiest u voor een i4, dan kiest u voor stijl, sportiviteit, een indrukwekkende rijervaring en grensverleggende innovaties.

DE VERSCHILLENDE BMW SERIES.

De compacte BMW 1 Serie modern en sportief. Met de iconische grille, moderne ondersteltechniek en innovatieve technologie is de 1 Serie de nieuwe norm binnen de premium compact klasse.

De BMW 2 Serie komt in maar liefst vijf verschillende varianten. Waarbij de BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer degelijke, dagelijkse voertuig zijn, zijn de BMW 2 Serie Coupé en BMW 2 Serie Gran Coupé de sportieve broers. Zin om met het mooie weer de haren in de wind te laten waaien? Dan heeft de BMW 2 Serie ook een Cabrio variant.

De BMW 3 Serie is de sportiefste binnen zijn segment. Met de BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Touring is ruimte en sportiviteit gegarandeerd. Naast de gebruikelijke Sedan en Touring heeft de BMW 3 Serie ook een Gran Turismo. Deze is niet meer in productie, maar wel als occasion verkrijgbaar.

De BMW 4 Serie is een echte rijdersauto met elegantie. Deze is verkrijgbaar als Coupé, Gran Coupé en Cabrio. Met dit model is sportief rijden in combinatie met pure elegantie gegarandeerd.

Opzoek naar sportiviteit en efficiëntie? Dan is de functionele BMW 5 Serie ideaal. Deze 5 serie komt als Sedan en Touring.

Voor verdere verfijning en een sportief karakter komt de BMW 6 Serie om de hoek kijken. Dit model straalt luxe en elegantie uit. De BMW 6 Serie is er als Gran Turismo, maar ook als Coupé. De BMW 6 Serie Coupé is niet meer in productie, maar wel beschikbaar als occasion.

Voor ultieme luxe en grootte is de BMW 7 Serie onmisbaar. Dit is een voertuig waar personen met hoge functies en groot succes in rijden, of zelfs in gereden worden. De BMW 7 Serie is verkrijgbaar als Sedan en Limousine. De BMW 7 Serie Limousine is niet meer in productie, maar wel als occasion verkrijgbaar.

Bijna alle voorgenoemde modellen komen ook voorbij als X Modellen. Van een BMW X1 tot en een BMW X7. Er is voor iedereen een passend model.

Opzoek naar een snelle en sportieve bolide? Dan moet u zeker even kijken naar de prachtige BMW M modellen. Stuk voor stuk unieke modellen waar het race-hart sneller van gaat kloppen.

Voor een unieke 2-zitter is de BMW Z4 hét model. De Z4 staat voor een nieuwe interpretatie van het klassieke roadster-concept.