BMW i4 Blauw Voorkant 1180x1180
BMW i4 Blauw Voorkant 1180x1180

DE BMW i4.

Ontdek hem bij Ekris.

DUURZAAM DE WEG OP.

OVER DE BMW i4.

Maak kennis met de BMW i4. Het eerste volledig elektrische BMW model in de premium middenklasse. De BMW i4 zet de nieuwe standaard op het gebied van rijdynamiek, comfort op lange afstanden en design. Kiest u voor de BMW i4 dan kiest u voor stijl en voor een indrukwekkende rijervaring. Ervaar baanbrekende innovaties op het vlak van geautomatiseerd rijden in de BMW i4. 

Kopen vanaf

€ 59.362


Private lease

€ 899


Financieren

€ 516


Netto bijtelling

€ 337

EEN STRAK LIJNENSPEL.

EXTERIEUR.

Sportieve elegantie met de functionaliteit van een echte BMW Gran Coupé. De BMW i4 combineert het moeiteloos. Een nieuwe stijl met een scherp en helder lijnenspel tekenen het exterieurdesign van de BMW i4. Met een lengte van 4.785 mm en een wielbasis van 2.856 mm biedt de BMW i4 ruim plaats aan vijf inzittenden. Bij het ontwerpen van de BMW i4 hebben de ontwerpers aandacht besteed aan het aerodynamische optimaliseren van deze elektrische vierdeurs gran coupé. Door de individualiseringsmogelijkheden kunt u het exterieur van uw BMW i4 volledig naar wens samenstellen.

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Modern en sportief van buiten, modern en sportief van binnen. De lijn van de buitenkant wordt bij de BMW i4 doorgetrokken naar het interieur. De cockpit is volledig op de bestuurder gericht en door de riante hoofd- en beenruimte achterin biedt de BMW i4 achterin plaats aan drie passagiers. Ook het interieur van de BMW i4 kunt u volledig naar wens samenstellen.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW i4 eDrive40
Elektrische actieradius in km.514 - 590
Systeemvermogen in kW (pk)250 (340)
Acceleratie 0-100 km/h in s5,7
BMW i4 M50
Elektrische actieradius in km.416 - 520
Systeemvermogen in kW (pk)400 (544)
Acceleratie 0-100 km/h in s3,9

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW i4?

Heeft u interesse in de BMW i4? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.