i4_mobiel
i4_mobiel

DE BMW i4.

Ontdek hem bij Ekris.

DUURZAAM DE WEG OP.

OVER DE BMW i4 (G26).

Maak kennis met de BMW i4 (G26). Het eerste volledig elektrische BMW model in de premium middenklasse. De BMW i4 zet de nieuwe standaard op het gebied van rijdynamiek, comfort op lange afstanden en design. Kiest u voor de BMW i4 dan kiest u voor stijl en voor een indrukwekkende rijervaring. Ervaar baanbrekende innovaties op het vlak van geautomatiseerd rijden in de BMW i4. 

Bekijk hier de prijzen van de BMW i4:

Kopen vanaf

€ 59.365


Private lease

€ 865


Financieren

€ 528


Netto bijtelling

€ 337

EEN STRAK LIJNENSPEL.

EXTERIEUR.

Sportieve elegantie met de functionaliteit van een echte BMW Gran Coupé. De BMW i4 combineert het moeiteloos. Een nieuwe stijl met een scherp en helder lijnenspel tekenen het exterieurdesign van de BMW i4. De grote verticale nierengrille heeft een prominente plaats op de voorkant van de BMW i4. Met een lengte van 4.785 mm en een wielbasis van 2.856 mm biedt de BMW i4 ruim plaats aan vijf inzittenden. Bij het ontwerpen van de BMW i4 hebben de ontwerpers aandacht besteed aan het aerodynamische optimaliseren van deze elektrische vierdeurs gran coupé. Door de individualiseringsmogelijkheden kunt u het exterieur van uw BMW i4 volledig naar wens samenstellen.

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Modern en sportief van buiten, modern en sportief van binnen. De lijn van de buitenkant wordt bij de BMW i4 doorgetrokken naar het interieur. De cockpit is volledig op de bestuurder gericht en door de riante hoofd- en beenruimte achterin biedt de BMW i4 achterin plaats aan drie passagiers. De cockpit is voorzien van technologische innovaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen een Curved Display met een 12,3 inch instrumentenpaneel en 14,9 inch Infotainment Display. Het interieur van de BMW i4 kunt u volledig naar wens samenstellen. Met de BMW i4 beschikt u over minimaal 470 liter aan laadruimte. Klapt u de achterbank in, dan geniet u van maximaal 1.290 liter aan laadruimte. 

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN BMW i4.

MOTORISERING.

De BMW i4 beschikt over drie verschillende krachtige, elektrische motoriseringen. De BMW i4 biedt in elke situatie een ongeëvenaarde rijdynamiek. Het voelt bijna alsof u geruisloos over de weg glijdt. Met een maximale actieradius van 591 kilometer is de BMW i4 ideaal voor zowel korte als de lange ritten. 

BMW i4 eDrive35
Elektrische actieradius in km.422 - 483
Systeemvermogen in kW (pk)210 (286)
Acceleratie 0-100 km/h in s6
BMW i4 eDrive40
Elektrische actieradius in km.514 - 590
Systeemvermogen in kW (pk)250 (340)
Acceleratie 0-100 km/h in s5,7
BMW i4 M50
Elektrische actieradius in km.416 - 520
Systeemvermogen in kW (pk)400 (544)
Acceleratie 0-100 km/h in s3,9

BMW i4 OPLADEN.

Hoeveel kilometer kan ik op een volle accu rijden met de BMW i4?

De BMW i4 beschikt over drie verschillende elektrische motoriseringen. Met de BMW i4 eDrive35 kunt u maximaal 483 kilometer rijden. Met de BMW i4 eDrive40 rijdt u maximaal 590 kilometer. Wanneer u in de extra sportieve BMW i4 M50 rijdt, heeft u een actieradius van maximaal 520 kilometer.

Hoe lang duurt thuis opladen van de BMW i4 voor 100 kilometer actieradius?

Bij het gebruik van een BMW Wallbox (11 kW)  of een oplaadkabel (11kW) voor een industrieel stopcontact bedraagt de laadtijd voor 100 kilometer actieradius 1,23 uur. Wanneer u uw BMW i4 oplaadt met de optioneel meegeleverde noodlader (2,3 kW) voor een huishoudelijk stopcontact, bedraagt de laadtijd 7,01 uur.

Hoe lang duurt onderweg opladen van de BMW i4 voor 100 kilometer actieradius?

Wanneer u bij een snellaadstation staat (max. laadvermogen) bedraagt de laadtijd voor 100 kilometer actieradius 0,04 uur. Wanneer u bij een snellaadstation staat van 50 kW, bedraagt de laadtijd 0,18 uur. Staat u bij een AC laadstation (max. laadvermogen)? Dan is uw BMW i4 in 1,23 uur opladen tot 100 kilometer. 

Wat is de laadtijd voor een volle accu?

Wanneer u de BMW i4 thuis oplaadt, heeft de auto gemiddeld 6 tot 8 uur nodig voor een volle accu. Bij een openbaar laadstation is dit vergelijkbaar. Laad u uw BMW i4 op bij een snellaadstation? Dan is dit model al in gemiddeld 30 minuten tot 80% opgeladen.

Waar vind ik meer laadinformatie?

Laadinformatie is af te lezen in uw BMW i4. Daarnaast beschikt de My BMW App over BMW Connected Charging. Hier vindt u informatie over laadstatus, beschikbare actieradius, kosten, laadduur en dichtstbijzijnde laadstations. 

Hoe groot is de capaciteit van het accupakket van de BMW i4?

De BMW i4 heeft een accupakket een capaciteit van 80 kWh. Hiermee maakt dit model deel uit van de modellen met een groter pakket.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW i4?

Heeft u interesse in de BMW i4? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW i4 voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW i4. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.