BMW iX Zwart Voorkant 1180x1180
BMW iX Zwart Voorkant 1180x1180

DE BMW iX.

Ontdek hem bij Ekris.

DUURZAAM DE WEG OP.

VISION BECOMES REALITY.

Een visie die werkelijkheid wordt, dat is de BMW iX. Dit volledig elektrische model is gebaseerd op een nieuw, modulair en schaalbaar platform dat door BMW Group is ontwikkeld. De BMW iX is uitgerust met de allernieuwste innovaties op het vlak van elektrificatie, connectiviteit en autonoom rijden en is goed voor meer dan 600 kilometer volledig elektrisch rijplezier. Meer informatie over de Sports Activity Vehicle (SAV) leest u op deze pagina.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om een BMW iX te gaan rijden dan kunt u een geheel vrijblijvende offerte opvragen. Wilt u samen met één van onze verkoopadviseurs de BMW iX volledig naar wens samenstellen? Kom dan langs in één van onze showrooms en wij helpen u graag.

Kopen vanaf

€ 85.048


Private lease

€ 1.065


Financieren

€ 736


Netto bijtelling

€ 511

EXTRA SCHERP MAANDTARIEF.

OPERATIONAL LEASE AANBOD.

De BMW iX xDrive40 kent nu tijdelijk een extra scherp Operational Lease tarief. In plaats van € 1.025,- per maand kunt u nu voor € 975,- per maand in het innovatieve vlaggenschip van BMW rijden. Dit zakelijke leasetarief is op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar, de actieperiode loopt tot en met 31 december 2022. Interesse? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

BMW-iX-Blauw-zijkant-garage-oprit-laadpaal

EEN STRAK LIJNENSPEL.

EXTERIEUR.

Het exterieurdesign van de BMW iX is een compleet nieuw design die door BMW omschreven wordt als nauwkeurig en minimalistisch. Het exterieur van de BMW iX staat symbool voor een nieuwe invulling van de krachtige proporties van een grote BMW SAV. Minimalistische en nauwe karakterlijnen sieren het design en zorgen voor een moderne uitstraling.

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Net als bij het exterieurdesign geldt voor het interieur dat ook hier minimalistisch design een hoofdrol speelt. Knoppen die niet nodig zijn worden onzichtbaar en in de middenconsole nemen sensoroppervlakken de rol over van conventionele knoppen.  Het interieur van de BMW iX stelt de mens centraal, op alle vijf de zitplaatsen. Eenmaal ingestapt geniet u van een luxueuze en lounge-achtige ambiance. 

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW iX xDrive40
Elektrische actieradius in km.397 - 416
Systeemvermogen in kW (pk)240 (326)
Acceleratie 0-100 km/h in s6,1
BMW iX xDrive50
Elektrische actieradius in km.590 - 617
Systeemvermogen in kW (pk)385 (523)
Acceleratie 0-100 km/h in s4,6
BMW iX M60
Elektrische actieradius in km.561
Systeemvermogen in kW (pk)455 (619)
Acceleratie 0-100 km/h in s3,8

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW iX?

Op zoek naar een nieuwe of (jong) gebruikte BMW iX? Bekijk dan onze voorraad. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om in een BMW iX te gaan rijden? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.