BMW iX Zwart Voorkant 1180x1180
BMW iX Zwart Voorkant 1180x1180

DE BMW iX.

Ontdek hem bij Ekris.

DUURZAAM DE WEG OP.

OVER DE BMW iX (i20).

Een visie die werkelijkheid wordt, dat is de BMW iX (i20). Dit volledig elektrische model is gebaseerd op een nieuw, modulair en schaalbaar platform ontwikkeld door BMW Group. De BMW iX is uitgerust met de allernieuwste innovaties op het vlak van elektrificatie, connectiviteit en autonoom rijden. Meer dan 600 kilometer volledig elektrisch rijplezier ligt in het verschiet. Meer informatie over de Sports Activity Vehicle (SAV) leest u op deze pagina.

Bekijk hier de prijzen van de BMW iX:

Kopen vanaf

€ 85.001


Private lease

€ 1.245


Financieren

€ 752


Netto bijtelling

€ 511

SNEL INSTAPPEN EN WEGRIJDEN.

SCHERP TARIEF iX UIT VOORRAAD.

Bent u op zoek naar een BMW iX? Tijdelijk kunnen wij u een extra scherp rentetarief bieden als u kiest voor een BMW iX Occasion. Of u nu voor Private Finance of Financial Lease gaat, u rijdt al in een BMW iX occasion tegen 5,99% rente*. Ontdek ons aanbod en ga op zoek naar uw BMW iX.

*Tarief in combinatie met Top Cover Verzekering en maximale looptijd van 48 maanden.

BMW-iX-Bruin-Achterkant-Gebouw

EEN STRAK LIJNENSPEL.

EXTERIEUR.

Het exterieurdesign van de BMW iX is een compleet nieuw design die door BMW omschreven wordt als nauwkeurig en minimalistisch. Het exterieur van de BMW iX staat symbool voor een nieuwe invulling van de krachtige proporties van een grote BMW SAV. Minimalistische en nauwe karakterlijnen sieren het design en zorgen voor een moderne uitstraling. De BMW iX heeft een lengte van 4.953 mm en een wielbasis van 3.000 mm.

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Net als bij het exterieurdesign geldt voor het interieur dat ook hier minimalistisch design een hoofdrol speelt. Knoppen die niet nodig zijn worden onzichtbaar en in de middenconsole nemen sensoroppervlakken de rol over van conventionele knoppen.  Het interieur van de BMW iX stelt de mens centraal, op alle vijf de zitplaatsen. Eenmaal ingestapt geniet u van een luxueuze en lounge-achtige ambiance. De bagageruimte is voorzien van veel inhoud. U kunt namelijk gebruik maken van minimaal 500 liter aan bagageruimte, wat oploopt tot maximaal 1.750 liter wanneer u de achterbank inklapt.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN BMW iX.

MOTORISERING.

De BMW iX wordt geleverd in drie verschillende motoriseringen. De BMW iX xDrive40 heeft maar liefst 240 kW (326pk) aan vermogen, de BMW iX xDrive50 is nog krachtiger met 385 kW (523pk). De extra sportieve uitvoering, de BMW iX M60, heeft een krachtig vermogen van 455 kW (619pk). Ontdek welke motorisering het beste bij uw wensen past.

BMW iX xDrive40
Elektrische actieradius in km.397 - 416
Systeemvermogen in kW (pk)240 (326)
Acceleratie 0-100 km/h in s6,1
BMW iX xDrive50
Elektrische actieradius in km.590 - 617
Systeemvermogen in kW (pk)385 (523)
Acceleratie 0-100 km/h in s4,6
BMW iX M60
Elektrische actieradius in km.561
Systeemvermogen in kW (pk)455 (619)
Acceleratie 0-100 km/h in s3,8

BMW iX OPLADEN.

Hoeveel kilometer kan ik op een volle accu rijden met de BMW iX?

De BMW ix beschikt over drie verschillende elektrische motoriseringen. Met de BMW iX xDrive40 kunt u maximaal 416 kilometer rijden. Met de BMW iX xDrive50 rijdt u maximaal 617 kilometer. Wanneer u in de extra sportieve BMW iX M60 rijdt, heeft u een actieradius van maximaal 561 kilometer.

Hoe lang duurt thuis opladen van de BMW iX voor 100 kilometer actieradius?

Bij het gebruik van een BMW Wallbox (11 kW)  of een oplaadkabel (11kW) voor een industrieel stopcontact bedraagt de laadtijd voor 100 kilometer actieradius 1,39 uur. Wanneer u uw BMW iX oplaadt met de optioneel meegeleverde noodlader (2,3 kW) voor een huishoudelijk stopcontact, bedraagt de laadtijd 8,18 uur.

Hoe lang duurt onderweg opladen van de BMW iX voor 100 kilometer actieradius?

Wanneer u bij een snellaadstation staat (max. laadvermogen) bedraagt de laadtijd voor 100 kilometer actieradius 0,08 uur. Wanneer u bij een snellaadstation staat van 50 kW, bedraagt de laadtijd 0,21 uur. Staat u bij een AC laadstation (max. laadvermogen)? Dan is uw BMW iX in 1,39 uur opladen tot 100 kilometer. 


 

Wat is de laadtijd voor een volle accu?

Wanneer u de BMW iX thuis oplaadt, heeft de auto gemiddeld 6 tot 8 uur nodig voor een volle accu. Bij een openbaar laadstation is dit vergelijkbaar. Laad u uw BMW iX op bij een snellaadstation? Dan is dit model al in gemiddeld 30 minuten tot 80% opgeladen.

Waar vind ik meer laadinformatie?

Laadinformatie is af te lezen in uw BMW iX. Daarnaast beschikt de My BMW App over BMW Connected Charging. Hier vindt u informatie over laadstatus, beschikbare actieradius, kosten, laadduur en dichtstbijzijnde laadstations. 


 

Hoe groot is de capaciteit van het accupakket van de BMW iX?

De BMW iX xDrive40 heeft een accucapaciteit van 74,1 kWh, de BMW iX xDrive heeft een accucapaciteit van 108,8 kWh en de BMW iX M60 heeft een capaciteit van maar liefst 108,6 kWh.

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW iX?

Op zoek naar een nieuwe of (jong) gebruikte BMW iX? Bekijk dan onze voorraad. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om in een BMW iX te gaan rijden? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.