BMW-i7-Voorkant-Zijkant-Blauw-Showroom-Header-Mobiel
BMW-i7-Voorkant-Zijkant-Blauw-Showroom-Header-Mobiel

BMW i7.

Geruisloos genieten.

OVER DE BMW i7 (G70).

Maak kennis met de volledig elektrische BMW i7 (G70). Deze volledig elektrische BMW 7 Serie beschikt over een kenmerkend design, krachtige rijdynamiek en innovatieve technologie. Zo wordt rijden in de BMW i7 nog leuker. Het riante interieur van de BMW i7 creëert een luxe VIP loungebeleving voor alle inzittenden. De actieradius van deze luxe sedan bedraagt meer dan 600 kilometer.

Bekijk hier de prijzen van de BMW i7:

Kopen vanaf

€ 122.463


Private lease

€ 1.979


Financieren

€ 1.105


Netto bijtelling

€ 894

LUXE SEDAN.

EXTERIEUR.

De BMW i7 maakt een krachtig statement. Wanneer u deze elektrische sedan van de voorkant bekijkt valt direct de BMW Nierengrille op in combinatie met de ronde dubbele koplampen. De BMW i7 is standaard uitgerust met adaptieve LED koplampen met matrix grootlicht en de antiverblindings-grootlichtassistent BMW Selective Beam Door de vloeiende lijnen wordt een elegante uitstraling extra benadrukt. Aan de achterkant van de BMW i7 zorgen de smalle L-vormige achterlichten ervoor dat de breedte van de BMW i7 geaccentueerd wordt. 

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

Alle passagiers in de BMW i7 geniet van overweldigende luxe. Wat te denken van de BMW Interaction Bar. Deze Interaction Bar is niet alleen een designelement, maar ook nog eens bedieningselement die zich uitstrekt over de volledige breedte van de cockpit. Via deze Interaction Bar kunt u onder meer de temperatuur regelen in de BMW i7, maar ook het dashboardkastje openen. 

NOG MEER INFORMATIE OVER DE BMW i7.

GET TO KNOW THE i7.

Als u dacht nu echt alles over de BMW i7 te weten, dan hebben wij nieuws voor u. Er is nog veel meer! In onze korte 'Get to know the i7' video's geeft onze collega u alle informatie over de BMW i7. Bekijk alle video's via een druk op onderstaande knop.

BMW-i7-Interieur-Soriya

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN BMW i7.

MOTORISERING.

De BMW i7 beschikt over 3 verschillende elektrische motoriseringen. Met een elektrische actieradius van maximaal 625 kilometer is de BMW i7 uitermate geschikt voor de lange ritten. Daarnaast zal elke rit vrijwel geluidloos en lokaal emmissievrij zijn dankzij het innovatieve aandrijfconcept van de eDrive.  

BMW i7 eDrive50
Elektrische actieradius in km575 - 611
Systeemvermogen in kW (pk)335 (455)
Acceleratie 0-100 km/u in s5,5 sec
BMW i7 xDrive60
Elektrische actieradius in km590 – 625
Systeemvermogen in kW (pk)400 (544)
Acceleratie 0-100 km/u in s4,7 sec
BMW i7 M70 xDrive
Elektrische actieradius in km560 – 588
Systeemvermogen in kW (pk)485 (660)
Acceleratie 0-100 km/u in s3,7 sec

BMW i7 OPLADEN.

Hoeveel kilometer kan ik op een volle accu rijden met de BMW i7?

De drie verschillende motoriseringen van de BMW i7 bieden alle drie een andere range. De BMW i7 eDrive50 biedt een actieradius van maximaal 611 kilometer. Kiest u voor de BMW i7 eDrive60, dan geniet u van maximaal 625 kilometer aan elektrisch rijplezier. De extra krachtige BMW i7 M70 xDrive levert maximaal 588 kilometer aan elektrische range.

Hoe lang duurt thuis opladen van de BMW i7 voor 100 kilometer?

Bij het gebruik van een BMW Wallbox (11 kW)  of een oplaadkabel (11kW) voor een industrieel stopcontact bedraagt de laadtijd voor 100 kilometer actieradius 1,38 uur. Wanneer u uw BMW i7 oplaadt met de optioneel meegeleverde noodlader (2,3 kW) voor een huishoudelijk stopcontact, bedraagt de laadtijd 8,13 uur.

Hoe lang duurt onderweg opladen van de BMW i7 voor 100 kilometer?

Wanneer u bij een snellaadstation staat (max. laadvermogen) bedraagt de laadtijd voor 100 kilometer actieradius 0,06 uur. Wanneer u bij een snellaadstation staat van 50 kW, bedraagt de laadtijd 0,21 uur. Staat u bij een AC laadstation (max. laadvermogen)? Dan is uw BMW i7 in 0,48 uur opladen tot 100 kilometer. 

Wat is de laadtijd voor een volle accu?

Wanneer u de BMW i7 thuis oplaadt, heeft de auto gemiddeld 6 tot 8 uur nodig voor een volle accu. Bij een openbaar laadstation is dit vergelijkbaar. Laad u uw BMW i7 op bij een snellaadstation? Dan is dit model al in gemiddeld 34 minuten tot 80% opgeladen.

Waar vind ik meer laadinformatie?

Laadinformatie is af te lezen in uw BMW i7. Daarnaast beschikt de My BMW App over BMW Connected Charging. Hier vindt u informatie over laadstatus, beschikbare actieradius, kosten, laadduur en dichtstbijzijnde laadstations. 

Hoe groot is de capaciteit van het accupakket van de BMW i7?

De BMW i7 heeft een accupakket een capaciteit van 101,7 kWh. Hiermee maakt dit model deel uit van de modellen met een groter pakket.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

Heeft u interesse in de BMW i7? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW i7?

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW i7 voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW i7. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.