BMW-1-Serie-Geel-Voorkant-Zijkant-weg-moniel
BMW-1-Serie-Geel-Voorkant-Zijkant-weg-moniel

HIGHLIGHT VAN DE WEEK.

BMW XM.

Dit is 'M dan, de BMW XM. Een echt M model, maar dan met hybride aandrijving. Minimaal 653 pk aan puur rijplezier. Ontdek alles over de nieuwe BMW XM alvast online bij Ekris.

BMW-XM-Groen-Voorkant-Rijdend-bergweg-mobiel-ekris

Blijf op de hoogte.

LAATSTE NIEUWS.

ACTIES.

BMW_iX_Interieur_1520x1014

HET JUISTE ADRES

DE VOORDELEN VOOR U ALS KLANT VAN EKRIS.

Iedere klant is uniek, al sinds de oprichting in 1939 staat u bij Ekris centraal met als doel totale ontzorging. Dit begint bij het uitzoeken van uw nieuwe of gebruikte BMW. In de showroom en online staan onze specialisten voor u klaar om samen een weloverwogen keuze te maken.

Heeft u een nieuwe of gebruikt BMW bij Ekris aangeschaft? Dan is goed onderhoud belangrijk. U ontvangt automatisch bericht van ons, wanneer uw BMW aan onderhoud toe is. Wij komen uw BMW kosteloos halen en brengen. Brengt u liever zelf uw auto naar de gewenste vestiging? Dan staat er altijd vervangend vervoer voor u klaar. Bij Ekris onderhouden wij uw BMW met originele BMW onderdelen.

Ook voor losse BMW onderdelen en accessoires kunt u bij Ekris terecht. Online in de Ekris BMW Shop profiteert u van een breed aanbod, scherpe tarieven en snelle levertijden.