BMW-X4-M-Blauw-Voorkant_1180x1180_Keram
BMW-X4-M-Blauw-Voorkant_1180x1180_Keram

HIGHLIGHT VAN DE WEEK.

DUBBELSLAG IN DUITSLAND.

Maxime Oosten domineerde het gehele raceweekend in het Duitse Hockenheim. Tijdens de kwalificatie was hij al veruit de snelste en tijdens beide races was het beeld niet anders. De 18-jarige Fries keerde met een 100% score huiswaarts. 

Maxime-Oosten-Ekris-BMW-M2-Cup-Juichen-Homepage-Teaser

ACTIES.

BMW_iX_Interieur_1520x1014

HET JUISTE ADRES

DE VOORDELEN VOOR U ALS KLANT VAN EKRIS.

Iedere klant is uniek, al sinds de oprichting in 1939 staat u bij Ekris centraal met als doel totale ontzorging. Dit begint bij het uitzoeken van uw nieuwe of gebruikte BMW. In de showroom en online staan onze specialisten voor u klaar om samen een weloverwogen keuze te maken.

Heeft u een nieuwe of gebruikt BMW bij Ekris aangeschaft? Dan is goed onderhoud belangrijk. U ontvangt automatisch bericht van ons, wanneer uw BMW aan onderhoud toe is. Wij komen uw BMW kosteloos halen en brengen. Brengt u liever zelf uw auto naar de gewenste vestiging? Dan staat er altijd vervangend vervoer voor u klaar. Bij Ekris onderhouden wij uw BMW met originele BMW onderdelen.

Ook voor losse BMW onderdelen en accessoires kunt u bij Ekris terecht. Online in de Ekris BMW Shop profiteert u van een breed aanbod, scherpe tarieven en snelle levertijden.