Spring-Sale-Hero-1180x1180
Spring-Sale-Hero-1180x1180

HIGHLIGHT VAN DE WEEK.

SPRING SALE BIJ EKRIS.

Rijd het mooie weer tegemoet in uw nieuwe of occasion BMW! Tijdens de Spring Sale geniet u van voordeel oplopend tot wel € 15.000,-. Ons aanbod bestaat uit een grote voorraad aan nieuwe én occasion BMW modellen, van de BMW 1 Serie tot aan de BMW Z4 en zijn stuk voor stuk rijk uitgerust. Of u nu kiest voor aanschaf, lease of financieren, de Spring Sale is beschikbaar op elke aankoopvorm

Spring-Sale-Highlight-vd-Week

Blijf op de hoogte.

LAATSTE NIEUWS.

ACTIES.

BMW_iX_Interieur_1520x1014

HET JUISTE ADRES

DE VOORDELEN VOOR U ALS KLANT VAN EKRIS.

Iedere klant is uniek, al sinds de oprichting in 1939 staat u bij Ekris centraal met als doel totale ontzorging. Dit begint bij het uitzoeken van uw nieuwe of gebruikte BMW. In de showroom en online staan onze specialisten voor u klaar om samen een weloverwogen keuze te maken.

Heeft u een nieuwe of gebruikt BMW bij Ekris aangeschaft? Dan is goed onderhoud belangrijk. U ontvangt automatisch bericht van ons, wanneer uw BMW aan onderhoud toe is. Wij komen uw BMW kosteloos halen en brengen. Brengt u liever zelf uw auto naar de gewenste vestiging? Dan staat er altijd vervangend vervoer voor u klaar. Bij Ekris onderhouden wij uw BMW met originele BMW onderdelen.

Ook voor losse BMW onderdelen en accessoires kunt u bij Ekris terecht. Online in de Ekris BMW Shop profiteert u van een breed aanbod, scherpe tarieven en snelle levertijden.