BMW-7-Serie-Zwart-voorkant-zijkant-rijdend-bergweg-header-mobiel
BMW-7-Serie-Zwart-voorkant-zijkant-rijdend-bergweg-header-mobiel

DE BMW 7 SERIE.

Ontdek hem bij Ekris.

IN LUXE ONDERWEG.

ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN.

In de BMW 7 Serie geniet u van ieder moment op de weg. Kenmerken voor de BMW 7 Serie zijn maximaal comfort, uitmuntende prestaties en een zelfbewuste uitstraling. De BMW 7 Serie is het vlaggenschip van BMW en dat bewijst hij met zijn exterieur en interieur. De nieuwe BMW 7 Serie baant volledig nieuwe wegen naar puur rijplezier, ongeëvenaard comfort voor lange reizen en een digitale belevingswereld van topklasse.

De introductie van de nieuwe BMW 7 Serie staat gepland voor november 2022.

Kopen vanaf

€ 124.204


Private lease

€ 2.309


Financieren

€ Volgt later


Netto bijtelling

€ 834

EEN STRAK LIJNENSPEL.

EXTERIEUR.

Wat direct opvalt aan de BMW 7 Serie is de markante voorzijde die het zelfverzekerde karakter benadrukt. De vernieuwde BMW Iconic Glow nierengrille is standaard en zorgt voor een herkenbaar aangezicht in combinatie met de dubbele ronde koplampen. Het zijaanzicht van de BMW 7 Serie straalt een en al elegantie uit. Ook de achterkant van de BMW 7 Serie is vernieuwd. De slanke LED achterlichten scheppen een beeld van minimalistische elegantie en zijn ver doorgetrokken in de flanken.

EEN GEWELDIGE BELEVING.

INTERIEUR.

De BMW 7 Serie nodigt uit tot lange comfortabele ritten in volledige luxe. De cockpit van de BMW 7 Serie is uitgerust met minder knoppen, schakelaars en toetsen vergeleken met zijn voorganger. Het stuurwiel en de transmissiehendel zijn volledig opnieuw ontworpen. Wat ook volledig nieuw is in de BMW 7 Serie is de BMW Interaction Bar, een combinatie van designelement en een nagenoeg onzichtbaar bedieningselement.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

MAAK UW BMW PERSOONLIJK.

UITVOERINGEN.

PERFORMANCE.

BMW 7 Serie 750e xDrive
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)360 kW / 489 pk
Acceleratie 0 naar 100 km/u4,9 sec
Elektrische actieradiusTot 89 km

Leverbaar vanaf 2023.

BMW 7 Serie M760e xDrive
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)420 kW / 571 pk
Acceleratie 0 naar 100 km/u4,3 sec
Elektrische actieradiusTot 84 km

Leverbaar vanaf 2023.

IS DIT UW NIEUWE BMW?

INTERESSE IN EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE BMW 7 SERIE?

Heeft u interesse in de BMW 7 Serie? Bekijk onze huidige voorraad of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Liever in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij één van onze vestigingen. Wij geven u graag meer informatie.

PRIVATE LEASE.

Voor een scherp all-in maandbedrag heeft u een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Tarief is afhankelijk van de looptijd en kilometrage. Zelf kiest u de kleur, pakketten en opties.

OPERATIONAL LEASE.

Voor een vast bedrag per maand least u zakelijk een gloednieuwe BMW. U kunt uw leaseovereenkomst uit breiden met een tankpas of winterbanden. Na afloop heeft u het recht van koop.

ZAKELIJK FINANCIEREN. 

Zakelijk een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

PRIVÉ FINANCIEREN.

Particulier een nieuwe BMW kopen maar liever geen grote eenmalige investering? U betaalt de BMW met een vast bedrag per maand tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.