BMW-XM-Groen-Achterkant-Zijkant-Rijdend-bergweg-mobiel-ekris
BMW-XM-Groen-Achterkant-Zijkant-Rijdend-bergweg-mobiel-ekris

BMW XM.

Alleen het beste telt.

EEN ECHTE M.

RADICAAL NIEUW.

Dit is 'M dan, de BMW XM! Met de BMW XM lanceert BMW M GmbH zijn eerste geëlektrificeerde high-performance model. De BMW XM is radicaal nieuw en dat valt meteen op. De BMW XM is een frisse nieuwe interpretatie van een Sports Activity Vehicle in het high-performance segment. De productie van deze hybride krachtpatser start in december en in de lente van 2023 kunt u de BMW XM in de showrooms verwachten. 

Kopen vanaf

€ 175.163


Private lease

€ Volgt later


Financieren

€ Volgt later


Netto bijtelling

€ Volgt later

VERWIJST NAAR HET VERLEDEN.

EXTERIEUR.

De BMW XM valt op door zijn extraverte exterieurdesign dat getekend wordt door rechte lijnen en scherpe vouwen. De in twee delen gesplitste koplampen, BMW Iconic Glow nierengrille met goudkleurige omlijsting en de grote luchtinlaten zijn kenmerkend voor het design van de BMW XM. Het zijaanzicht van de XM wordt getekend door de goudkleurige accentlijn die een verwijzing is naar het allereerste BMW M model; de legendarische BMW M1. Verdere historische verwijzingen komen in de vorm van gegraveerde BMW logo's in de achterruit en de opvallende styling van de achterlichtunits. Standaard wordt de XM geleverd met 21" velgen, optioneel is tot 23" leverbaar.

Met een lengte van 5,11 meter is de BMW XM net iets korter dan de BMW X7, maar met een breedte van 2,05 meter is de BMW XM wel de breedste BMW ooit. De bagageruimte bedraagt standaard 527 liter, maar is uit te breiden tot 1.820 liter door de achterbank neer te klappen.

EXTRAVAGANT GENIETEN.

INTERIEUR.

Het interieur van de BMW XM biedt exact dat wat u van een topmodel mag verwachten. De extravagante exterieurlijn is namelijk doorgetrokken in het interieur. Open de deuren en u zult zien dat het interieur ontworpen is voor een actieve rijbeleving. Standaard is de XM onder meer voorzien van M Multifunctionele stoelen, knee pads, met leder bekleed M sportstuurwiel, een Curved Display en het BMW Head-Up display.

VOLLE KRACHT.

PERFORMANCE.

De BMW XM is een echt BMW M model, maar u zou bijna vergeten dat het een hybride BMW M model is. Een M TwinPower Turbo V8 benzinemotor en een bijzonder krachtige elektromotor zorgen samen voor de razendsnelle aandrijving van de BMW. Standaard komt het gecombineerde vermogen uit op 653 pk in de BMW XM. Vanaf de herfst 2023 komt de BMW XM Label Red met nog méér vermogen.

Het bedieningspaneel op de middenconsole van de BMW XM bevat modelspecifieke bedieningselementen waarmee de bestuurder de rijbeleving op allerlei manieren naar zijn persoonlijke voorkeuren kan wijzigen. Voor het eerst is er ook de M HYBRID button, waarmee de bestuurder de gewenste combinatie van de benzinemotor en/of elektromotor kan selecteren. Er is keuze uit HYBRID, ELECTRIC en eCONTROL. Verder is er een Setup knop die direct toegang geeft tot de instellingen van de aandrijving, het onderstel, de besturing, het remsysteem, M xDrive en de mate van regeneratie van energie bij het remmen.

BMW XM
Gecombineerd vermogen van de verbrandingsmotor en elektromotor653 PK (480 kW)
Tijd van 0-100 km/h in sec.4.3 s
Volledig elektrische actieradius82 tot 88 km
Brandstofverbruik in l/100km1,6 - 1,5
BMW XM Label Red
Gecombineerd vermogen van de verbrandingsmotor en elektromotor748 PK (550 kW)
BMW-XM-Video-Thumbnail-Mobile