Ekris-Vestigingsbord-Arnhem-mobiel
Ekris-Vestigingsbord-Arnhem-mobiel

OVER EKRIS.

ONTDEK MEER OVER EKRIS BMW.

MEER OVER EKRIS.

MAAK KENNIS MET EKRIS.

Ekris BMW is de BMW dealer in Midden-Nederland. Met vestigingen in de provincies Flevoland, Gelderland en Utrecht is er altijd wel een Ekris vestiging bij u in de buurt te vinden. Of u nu langskomt om uw volgende BMW uit te zoeken, of dat u ons bezoekt voor service en onderhoud aan uw auto, wij staan altijd voor u klaar om u zo goed mogelijk en zo snel mogelijk van dienst te zijn. 

Graag laten wij u op deze pagina kennismaken met Ekris als bedrijf. Wij vertellen u graag meer over onze passies zodat u een goed beeld krijgt van wie wij zijn en waar wij van houden.

HOE HET ALLEMAAL BEGON.

ONZE HISTORIE.

Ekris is een echt familiebedrijf opgericht in 1939. In 1957 worden de deuren van de eerste garage van Ekris geopend, dan nog in Scherpenzeel aan de Marktstraat. Vier jaar later, in 1961, wordt Ekris officieel partner van BMW en start de verkoop van BMW modellen in Scherpenzeel.

In 1984 is het tijd voor een tweede Ekris vestiging. Er wordt gekozen voor Veenendaal als vestigingsplaats. Acht jaar later, in 1992, wordt de nieuwbouw in Veenendaal geopend. In de tussentijd is er in 1987 ook een derde Ekris vestiging bij gekomen in Nijkerk.

In 1994 komt er een einde aan een tijdperk van 55 jaar. De Ekris vestiging in Scherpenzeel gaat namelijk dicht. Daar tegenover staat het openen van een nieuwe vestiging in Arnhem in 1995. In 1999 en 2000 komen daar nog eens twee vestigingen bij. Eén in Zeist en één in Utrecht.

In 2013 opent Ekris de BMW vestiging in Lelystad. Daarmee heeft Ekris zes BMW vestigingen waar u terecht kunt met uw BMW of voor een nieuwe of gebruikte BMW.

WAAR KUNT U ONS VINDEN.

ONZE VESTIGINGEN.

U kunt vestigingen van Ekris vinden in Arnhem, Lelystad, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist. Op zoek naar meer informatie over onze vestigingen, dan kunt u hier klikken.

IN HET KORT.

ONZE PASSIES.