BMW-2-Serie-Gran-Coupé-grijs-zijkant-achterkant-woonwijk-mobiel
BMW-2-Serie-Gran-Coupé-grijs-zijkant-achterkant-woonwijk-mobiel

BMW PRIVATE FINANCE.

Particulieren financieren van een BMW.

KIES VOOR ZEKERHEID.

WAT IS BMW PRIVATE FINANCE?

Kiest u voor BMW Private Finance dan gaat u voor zekerheid bij het particulier financieren van uw volgende BMW. Of u nu kiest voor een gloednieuwe BMW of een BMW Occasion, Private Finance behoort tot de mogelijkheden. Graag zetten wij de voordelen van BMW Private Finance voor u op een rijtje.

WAAROM ZOU IK VOOR BMW PRIVATE FINANCE KIEZEN?

WELKE VOORDELEN HEB IK?

✅ U kunt zowel een nieuwe als een gebruikte BMW privé financieren.
✅ U gaat uw BMW terugbetalen tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rentetarief.  
✅ Na betaling van de laatste termijn bent u eigenaar van de BMW.
✅ Het aantal kilometers dat u rijdt kent geen beperking.
✅ Tussentijds aflossen is mogelijk tegen betaling.
✅ U kunt het maandbedrag verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom.
✅ Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer.

BMW-2-Serie-Gran-Coupé-interieur-stuur

DE KEUZE IS AAN U.

VOLLEDIG NIEUWE BMW OF EEN BMW OCCASION?

NIEUWE BMW.

Een nieuwe BMW kunt u tijdelijk bij ons financieren tegen het rentetarief van 7,99%* wanneer u een Top Cover verzekering afsluit op de BMW. Met een Top Cover verzekering is uw nieuwe BMW volledig gedekt en hoeft u zich geen zorgen te maken. Zonder deze verzekering betreft het rentepercentage bij financiering van een nieuwe BMW 8,49%.

BMW OCCASION.

Een BMW occasion financieren doet u tijdelijk tegen het rentetarief van 7,99%* als u daarbij een Top Cover verzekering afsluit. Met een Top Cover verzekering is uw BMW Occasion volledig gedekt met een WA + Volledig Casco dekking. Wilt u liever financieren zonder het afsluiten van een Top Cover verzekering? Dan bedraagt het rentepercentage 8,49%.

INZICHTELIJK GEMAAKT VOOR U.

REKENVOORBEELD.

Contante waarde (aanschafprijs): € 40.000,00
Contante betaling (aanbetaling): € 10.000,00
Totale kredietbedrag: € 30.000,00
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48
Jaarlijkse kostenpercentage: 7,99%
Termijnbedrag: € 501,50
Slotsom: € 13.000,00
Totale door u te betalen bedrag: € 37.071,91
Vaste debetrentevoet: 7,99%

Financieren nieuwe BMW: De rente van 7,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 8,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.

Financieren BMW occasion: De rente van 7,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 8,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.

Financieren nieuwe elektrische BMW: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe elektrische BMW. Zonder verzekering is de rente 5,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen en met een looptijd tot 48 maanden. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand januari 2024.

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.