BMW-Monteur-Aan-Het-Werk-motorkap-open-mobiel
BMW-Monteur-Aan-Het-Werk-motorkap-open-mobiel

ONDERHOUDSCONTRACTEN.

Geen zorgen over onderhoud.

ALLE KOSTEN IN ÉÉN KEER GEDEKT.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

BMW Service Inclusive is hét onderhoudscontract voor uw BMW. Kiest u voor BMW Service Inclusive dan betaalt u vooraf een vaste totaalprijs voor het onderhoud. De looptijd en de kilometrage van dit onderhoudscontract kiest u helemaal zelf. Met dit speciale onderhoudscontract hoeft u zich dus nooit meer druk te maken om de onderhoudskosten die gaan komen. Door vooraf het onderhoud af te kopen bespaart u ook nog eens een hoop kosten. 

BMW Service Inclusive is af te sluiten op nieuwe BMW modellen, maar ook op gebruikte BMW's. Benieuwd naar uw voordeel? Lees dan snel verder of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VOOR ALTIJD NIEUW.

CONTRACT VOOR UW NIEUWE BMW.

Heeft uw BMW nog geen eerste onderhoud gehad? Dan gelden deze BMW Service Inclusive tarieven voor u. Het contract eindigt op basis van een behaalde kilometerstand (100.000 kilometer) of de looptijd (5 jaar). Dit is afhankelijk van de door u gekozen looptijd en kilometers. Voor uw beeldvorming hebben wij het voordeel van een onderhoudscontract inzichtelijk gemaakt op basis van een onderhoudscontract met een looptijd van 5 jaar en 100.000 kilometer.

Staat uw model er niet tussen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaande button en wij gaan het voor u uitzoeken.

MODELEENMALIGE KOSTEN
BMW 1 Serie€ 1.162,-
BMW 2 Serie€ 1.162,-
BMW 3 Serie€ 1.210,-
BMW 4 Serie€ 1.210,-
BMW 5 Serie en BMW 6 Serie€ 1.597,-
BMW X1 en BMW X2€ 1.319,-
MODELEENMALIGE KOSTENUW VOORDEEL
BMW 1 Serie en BMW 2 Serie€ 875,-€ 260,- tot € 400,-
BMW 3 Serie en BMW 4 Serie€ 899,-€ 166,- tot € 330,-
BMW 5 Serie en BMW 6 Serie€ 999,-€ 251 tot € 400,-
BMW X1 en BMW X2€ 875,-€ 190,- tot € 275,- 
BMW X3 en BMW X4€ 949,-€ 96,- tot € 266,-
BMW X5 en BMW X6€ 1.199,-€ 181,- tot €256,-

ZO GOED ALS NIEUW.

CONTRACT VOOR UW BMW OCCASION.

Heeft u een BMW gekocht waar de kop al vanaf is? Ook dan is het BMW Service Inclusive onderhoudscontract beschikbaar voor u en uw BMW. Het onderhoudscontract gaat dan in op het moment dat uw BMW een onderhoudsmelding geeft. U kunt het contract dan nog afsluiten voordat u het onderhoud laat uitvoeren. Wij hebben het voordeel voor u inzichtelijk gemaakt op basis van een contract van 3 jaar en 40.000 km. 

Staat uw model er niet tussen of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op en wij gaan het voor u uitzoeken.

ZO WERKT HET.

BMW SERVICE INCLUSIVE IN BEELD.

Benieuwd naar hoe BMW Service Inclusive precies in zijn werk gaat? In onderstaande video leggen we het u graag uit.

Service-Inclusive-Videothumbnail-mobiel

VOORSTEL OP MAAT.

OFFERTE AANVRAGEN.

Heeft u interesse in een onderhoudscontract voor uw BMW en bent u benieuwd welk scherp tarief daar tegenover staat? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan en wij gaan voor u aan de slag.