BMW_M3_Touring_Mat_Grijs_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Mobiel
BMW_M3_Touring_Mat_Grijs_Exterieur_Voorkant_Zijkant_Mobiel

BMW M3 TOURING.

First in history.

FOR THE FIRST TIME.

PRAKTISCHE SNELHEIDSDUIVEL.

Voor het eerst in de historie komt BMW met een BMW M3 Touring. Deze praktische snelheidsduivel combineert authentiek autosportgevoel met een onderscheidend karakter en vele praktische kwaliteiten.

Prijzen van de BMW M3 Touring worden later bekend gemaakt en vanaf september 2022 is het mogelijk de BMW M3 Touring te bestellen.

Kopen vanaf

€ 144.101


Private lease

€ Volgt later


Financieren

€ Volgt later


Netto bijtelling

€ Volgt later

EEN ECHTE M.

EXTERIEUR.

De BMW M3 Touring maakt alle beloftes van een echte M waar. Dynamische flair, wendbaarheid en tegelijkertijd ook praktisch en geschikt voor dagelijks gebruik. Opvallend in het exterieurdesign is de verticale BMW nierengrille zonder omlijsting, Verder wordt het stoere design van de BMW M3 Touring door grote luchtinlaten aan de zijkant, krachtig gevormde wielkuipen en prominente dorpelverbreders. 

De dorpelverbreders zijn in hoogglans zwart uitgevoerd en vormen samen met de zwarte accenten aan de voor- en achterzijde een zwarte lijn rond de auto. De achterbumper is voorzien van dubbele uitlaateindpijpen links en rechts. Ook het dak is standaard in hoogglans zwart evenals de modelspecifieke achterspoiler.

SPORTIEVE VIBES.

INTERIEUR.

Stap in de BMW M3 Touring en beleef het echte racegevoel. De cockpit is ontworpen met de bestuurder in gedachte. Het volledig digitale scherm bestaat uit een 12,3 inch informatiedisplay en een 14,9 inch BMW Touch Control Display. Tot de standaarduitrusting van de BMW M3 Touring behoren elektrisch instelbare M Sportstoelen met geheugenfunctie, stoelverwarming en Merino lederen bekleding. De rugleuning van de achterbank is in de verhouding 40:20:40 neerklapbaar waardoor de bagageruimte van 500 liter naar maximaal 1.510 liter vergroot kan worden.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

PERFORMANCE.

BMW M3 Touring Competition M xDrive
Acceleratie 0-100 km/h in s3,6
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)375 (510) / 6250
Topsnelheid in km/h250

IK WIL EEN M3 TOURING.

INTERESSE?

Weet u nu al een ding heel zeker en dat is dat u een BMW M3 Touring wilt? Meld u dan aan via onderstaande button en onze Verkoopadviseurs houden u op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de BMW M3 Touring.