BMW-M2-Rood-Voorkant-zijkant-rijdend-circuit-mobiel
BMW-M2-Rood-Voorkant-zijkant-rijdend-circuit-mobiel

BMW M2.

Ontdek 'm bij Ekris.

PUUR GENIETEN.

OVER DE BMW M2.

Met de introductie van de BMW M2 voegt BMW een nieuw hoogtepunt toe aan het modellenaanbod. Met de BMW M2 zet BMW een traditie voort die in 1973 begon met de BMW 2002 Turbo, namelijk het produceren van ultrasportieve compacte modellen. Vanaf april 2023 gaat de BMW M2 in productie en de BMW M2 zal in Nederland beschikbaar zijn vanaf € 113.806*,-.

*De huidige consumentenadviesprijs is een richtprijs gebaseerd op de voorlopige BPM waarde voor 2023. De recyclingsbijdrage, inschrijving voertuigregisterkosten en tenaamstellingskosten zijn gebaseerd op de 2022 RDW tarieven. Deze kunnen nog wijzigen voor 2023.

Kopen vanaf

€ 114.938


Private lease

€ Volgt later


Financieren

€ Volgt later


Netto bijtelling

€ Volgt later

COMPACTE SPIERBUNDEL.

EXTERIEUR.

De BMW M2 dankt zijn atletische voorkomen aan compacte afmetingen en extreem krachtige proporties. Vergeleken met de M4 heeft de BMW M2 een 214 mm kortere carrosserie en 110 mm kortere wielbasis. De breedte van de carrosserie en de spoorbreedte is beduidend groter. 

Loopt u rondom de BMW M2 dan zult u zien dat het front getekend wordt door de grote en randloze BMW nierengrille met horizontale spijlen. De driedelige, bijna horizontale onderste luchtinlaat geeft de BMW M2 een vertrouwd gezicht. Bij het ontwerpen van de BMW M2 is rekening gehouden met de aerodynamische vereisten en de toevoer van koellucht.

Prominente dorpelverbreders en gespierde wielkuipen tekenen het zijaanzicht terwijl de achterzijde compact en krachtig oogt. Aan de achterzijde valt de spoilerrand op de achterklep direct op, evenals de minimalistisch gevormde diffusorinzet en de twee paar uitlaatpijpen die relatief ver in het midden geplaats zijn. Wilt u een opvallend kleurtje dan is Zandvoort Blau en Toronto Rot metallic het overwegen waard. Optioneel is een M Carbon dak beschikbaar waarmee u zes kilogram aan gewicht bespaart. Standaard wordt de M2 geleverd met 19" lichtmetalen velgen voor en 20" lichtmetalen velgen achter.

HEAVEN IS A PLACE ON EARTH.

INTERIEUR.

Welkom in de plek waar u het allerliefst bent als u een BMW M2 bezit. De cockpit. Het dashboard van de BMW M2 is volledig op de bestuurder gericht, hoogtepunt is het BMW Curved Display. Alle relevante informatie kunt u in een nieuwe grafische lay-out aflezen op het 12,3 inch Info Display, hier verschijnt onder meer een lichtje dat het schakelmoment aangeeft. Optioneel is een BMW Head-Up display leverbaar. 

Bestuurder een voorpassagier nemen plaats op sportstoelen in een modelspecifiek design met Sensatec/Alcantara bekleding.  M Sporstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen zijn als alternatief leverbaar. Gaat u nog een stapje verder dan kunt u kiezen voor M Carbon kuipstoelen die het gewicht van de BMW M2 verlagen met ongeveer 10,8 kilogram.

BMW-iX-interieur-handen-stuur

HET JUISTE ADRES.

DE VOORDELEN VAN HET KOPEN VAN EEN NIEUWE BMW BIJ EKRIS.

Bij Ekris verdient iedere BMW de aandacht die het nodig heeft. Koopt u bij Ekris een nieuwe BMW? Dan is goed onderhoud belangrijk, zo geniet u maximaal van uw nieuwe auto. Wij benaderen u wanneer uw BMW toe is aan onderhoud en komen deze kosteloos halen en brengen. 

PAK DE POPCORN!

FULL OF POWER.

BMW_M2_Rood_Exterieur_Circuit_Rijdend_Zijkant_Video_Mobiel_Ekris

FEEL THE POWER.

PERFORMANCE.

De 6-cilinder-in-lijn benzinemotor in de BMW M2 levert een vermogen van 460 pk, waarmee de nieuwe M2 90 pk meer heeft dan zijn voorganger. Het maximaal aantal toeren bedraagt 7.200 toeren per minuut. Het vermogen van de BMW M2 wordt via een 8-traps M Steptronic transmissie naar de achterwielen geleid. Optioneel is een handgeschakelde zesbak beschikbaar. Welke versnellingsbak u ook kiest, rijplezier is gegarandeerd met de achterwielaandrijving van de BMW M2.

BMW M2
Acceleratie 0-100 km/h in s4,1 (4,3 bij handbak)
Vermogen van de verbrandingsmotor in kW (pk)338 kW (460 pk) 
Topsnelheid in km/u250